Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Pogaduszki Co byś chciał w ?The Sims 5?

ostatnio zaktualizowano przez Makkev 7 lat, 6 miesięcy temu
7 uczestników
7 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Makkev
    Uczestnik

W tym wątku możecie pisać co byście chcieli w The Sims 5 😉

Emerald
    Uczestnik

Otwarty świat 🙂

Nierozlaczka
    Uczestnik

Hmm… Na pewno samochody, własny biznes w podstawce, nowe interakcje, by simy w świecie żyły własnym życiem, czyli starzeli się, brali śluby, rodzili dzieci, byli porywani przez kosmitów. Jeszcze liczyłabym na wspomnienia sima, z smaczkami. Czyli na przykład gdy zaczynamy grać dorosłą simką, by miała za sobą pocałunek i bara-bara. Na pewno przydałyby się nastroje i interfejs podobny do dwójkowego, i czwórkowego za razem. Wielkim plusem byłyby ubrania i meble z starszych części, jak na przykład wanno-prysznic. Na pewno na plus byłyby kariery takie jak: fotograf, lekarz czy piosenkarz i to w podstawce. Na pewno chciałabym coś w stylu otwartego świata z Przygody w dżungli. Nic więcej bym nie chciała w podstawce. Co do dodatków to kolejność podobna do trójkowej, a zarazem czwórkowej. Tyle, nie więcej

Evaerynth
    Uczestnik

Chciałabym przede wszystkim żywy, otwarty świat i powrót tworzenia stylu z kołem barw. Poza tym chciałabym oczywiście, żeby gra czerpała wszystko, co najlepsze z poprzednich części serii i wprowadziła oprócz tego coś świeżego, czego nie było wcześniej.

xxKEBSONxx
    Uczestnik

Ja bym chciał aby simowie umierali na raka (wiem że straszne ale w grze fajnie by to wyglądało, gra stała by się bardziej realistyczna), aby był otwarty świat, aby powróciło menu z wyborem koloru jak w The Sims 3, aby można było mieć pod kontrolą zwierzaki, i to żeby było więcej karier, np. strażak, piosenkarz itp.

Jasiek
    Uczestnik

<p style=”text-align: left;”>Ja najbardziej bym chciał takiej dozy realizmu, składniki trzeba dokupowywac, ubrania kupować, pranie trzeba prasować czasem mogą się wymieszać kolory, choroby faktycznie mogłyby coś komuś zrobić, a nie nastrojnik na 2 dni i cześć, mieszkania niech będą prawdziwymi mieszkaniami, samochody jakoś mnie nie ruszają ale fajnie by było jakby były, niech wrócą do projektowania z Trójki, zwłaszcza brakuje mi tego we włosach. Ja bym się ucieszył jescze gdyby włosy i broda rosły Simom , ale tylko mnie by to chyba zadowalalo . Coś  jeszcze na pewno by się znalazło</p>

SimPaulina
    Uczestnik

Otwarty świat, ale żeby to w miarę chodziło. Więcej karier, więcej zajęć pozalekcyjnych, rozbudowane szkoły (np. kilka przedmiotów do nauki co przekładaloby się na późniejsze umiejętności), środki transportu (samochody, rowery, hulajnogi, rolki, na których możnaby jeździć po ulicach), więcej interakcji np. Żeby dzieci mogły się w coś bawić, a nie tylko w kółko rozmawiać. Nowe otoczenia z historią tj. W dwójce, gdzie rodziny miały przodków, połączenia itp. Otoczenia zroznicowane jak w trójce czyli wielkie miasto, spokojne przedmieścia, rajska wyspa. I wydawanie tylko dodatków  ewentualne akcesoriów lub store. Nie rozdrabnianie wszystkiego na milion kawałków.

Makkev
    Uczestnik

Wow! Macie super pomysły 😉

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.