Strona Glówna Fora INNE GRY Starsze gry The Sims Ulubiona seria The Sims

ostatnio zaktualizowano przez Korgiś 6 lat temu
15 uczestników
16 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Blue9898
    Uczestnik

1. The Sims 2

Moja ulubiona seria. Posiada świetną rozgrywkę, wspaniały klimat którego nie ma żadna inna część Simsów. Od tej części zacząłem moją przygodę z Simsami. Wspaniałe czasy kiedy dodatki były za 50zł i było tam tyle dobrych rzeczy. 😀 Rozgrywka też jest bardzo przyjemna.

2. The Sims 3

Mimo wielu wad jak na przykład to że jest to po prostu najgorzej działająca część Simsów to rozgrywka jest na naprawdę wysokim poziomie. Grafika jest świetna. Widać było ten wielki postęp pomiędzy 2 a 3 a nie jak w czwórce że twórcy gry się cofnęli. Mimo zacinania otwarty świat jest naprawdę super.

3. The Sims 4

Twórcy postawili na minimalizm i chyba aż za mocno. Twórcy usunęli mnóstwo fajnych funkcji z poprzednich części. Rozgrywka jest mimo wszystko bardzo fajna, gra działa bardzo płynnie i przyjemnie się gra o wiele lepiej niż w trójkę to jednak fakt że rozdrabniają dodatki na miliard rzeczy już nie jest fajna. Widać wielki krok do tyłu niestety i brakuje jakiegoś przełomu pomiędzy 3 i 4.

4. The Sims 1

Niestety gra jest po prostu już za stara. xD Moja rozgrywka w jedynkę to była bardziej ciekawostka niż normalna rozgrywka.

Korgiś
    Uczestnik

TS4 Nie mam innej XD Moim marzeniem jest kiedyś zagrać w dwójkę

Oglądasz 2 wpisy - 16 z 17 (wszystkich: 17)

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.