Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Pogaduszki Voodoo, szaman- podpowiedźcie jak stworzyć

ostatnio zaktualizowano przez Salander 5 lat, 11 miesięcy temu
2 uczestników
2 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Salander
    Uczestnik

Witam .
    Po dłuższej przerwie, parę miesięcy, odkurzyłem sobie Sims 4. I pojawiło się pytanie kim grać. Jakie wyzwanie podjąć, jaką fabułę poprowadzić. Myślałem i pojawiły się pomysły, ale nie wiem na ile da się poprowadzić je w grze. Część od razu jest niemożliwa, bo nie ma takiego pakietu jeszcze.
    – Wilkołak, członek plemienia indian. Może szaman. (Można pewnie pokombinować i zrobić na wampirze)
    – Voodoo. I tu nie wiem. Niby jest pakiet czarodziei, ale wygląda to na zabawę w Hogward a nie taka klimatyczna magia.
    – Szaman/ wiedźma z Sulani
    Na razie to wszystkie pomysły. I teraz jak ugryźć te tematy? Jakie pakiety, dodatki brać? Nie mam wszystkich jeszcze. Szukam odpowiednich dla takiego grania.

ArtSim
    Uczestnik

Na wilkołaka są mody. A Voodoo ja bym połączył z szamanem i było by fajnie według mnie?

Salander
    Uczestnik

Tylko co do Voodoo, to nawet jak połączyć, to jakie pakiety wykorzystać? Magii nie posiadam jeszcze. Ale jak widziałem YT to wychodzi bardziej potter niż prawdziwe voodoo. Zatem czego użyć by stworzyć takiego czarownika? I otoczenie dla niego. w sensie domek, może nawet kilka takich w stylu karaibów. Które pakiety wsparłyby taką wizję postaci, rozgrywki?
    Nie używam modów, CC.

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.