Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Pogaduszki Wspólne opowiadanie

ostatnio zaktualizowano przez Krisu 4 lata, 3 miesiące temu
75 uczestników
746 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Xardy
    Uczestnik

Wielkiego lasera strzelającego nyan cat’ami, które strzelają z oczów kebabami na cienkim!

Hiruko
    Uczestnik

Dziecko, które akurat przechodziło obok z rodzicami zauważyło całe to zajście i zwróciło się do taty: „Toż to najprawdziwszy AKEB-47 Nyan! Tato, ja też chcę! Mogę?”

@Xardy
    Do której dzisiaj możesz polować na medal?

Xardy
    Uczestnik

Ale ojciec odpowiedział „Zastanowimy się jak będziesz miał swoje dwutysięczne trzecie urodziny, zgoda?”

@hiruko
    nie mam pojęcia, ale do szkoły mam na późną więc trochę posiedzę 😉

Hiruko
    Uczestnik

„Ale tato, one będą dopiero za… za… ee… za dużo!!!”

@Xardy
    Masz może discorda, albo można z Tobą jakoś pogadać, poza odnośnikami na forum? Bo mam pewną teorię ;]

Xardy
    Uczestnik

„I co z tego ?! Jag się czegoś chce to można to osiągnąć !!! A teraz zabierz tej staruszce ten Akeb-47 Nyan!!!”

@hiruko
    niestety discorda nie mam, ale  wysłałem zaproszenie na origin.

Hiruko
    Uczestnik

Niestety szkrab poślizgnął się na jednym z kebabowych pocisków i wyszedł na cienkiego.

(A tak trochę z innej beczki, Wam też przestała na chwilę DOTka działać? O.o)

wikszefu
    Uczestnik

Wtedy cały świat się zatrząsł i wszystko zaświeciło się na niebiesko. Obok chłopca pojawił się Ed Sheeran w simowej wersji…

Darkwish
    Uczestnik

Zaśpiewał mu, że widzi ogień i faktycznie, niedaleko nich niedoświadczona Simka chciała zrobić kebaba, a spaliła…

wikszefu
    Uczestnik

Skończyło się to dla niej tragicznie. Pojawił się Mroczny Kosiarz i…

Xardy
    Uczestnik

Zjadł jej tego kebaba.

Później rozpoczęła się ostra impreza w plenerze z kebabami na cienkim, Ed’em Sheeran’em oraz karmelem.

ASTRA
    Uczestnik

I nagle przyszedł DEADPOOL ze swoimi ziomkami : SuperManem, BatManem, WonderWoman i z CzarnymKotem ( pozdro dla kumatych XD ).

Agu
    Uczestnik

Bella też zapragnęła super mocy

Darkwish
    Uczestnik

Jednak nie mogła się zdecydować czy dołączyć do uniwersum Marvela czy DC, dlatego postanowiła zadać jedno pytanie ich przedstawicielom.

Hiruko
    Uczestnik

A że bardzo lubiła jeść, to i kuchnia ją zainspirowała:

„Chimichangi czy pokój na świecie?”

Oglądasz 15 wpisów - 181 z 195 (wszystkich: 747)

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.