Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Problemy techniczne › Błąd z wyjściem z The Sims 4. Prośba o pomoc
-
AutorOdpowiedzi
-
2 czerwca 2018 o 20:36 #54635
xxKEBSONxx
UczestnikWitam, mam w The Sims 4 taki problem, że chciałbym wyjść z gry lecz nie mogę gdyż pisze że sim przechodzi do następnej grupy wiekowej. Żaden z moich simów nie może mieć urodzin ponieważ mam wyłączone starzenie się simów w ustawieniach.
1. Czy ktoś miał podobny problem?
2. Co zrobić?
Proszę o szybką odpowiedź, ponieważ teraz gram w simsy i nie chem tracić 2 godzin rozgrywki. PLIS!!!!
P.S. Nie mogę też włączyć galerii, trybu kupowania i budowania i zapisać gry, i również wyjść z gry.
2 czerwca 2018 o 21:34 #54654GlossyGem
Opiekun forumProszę o nazywanie tematów w normalny sposób. Zmieniam.
2 czerwca 2018 o 21:44 #54665Hiruko
UczestnikTeż to mam. Też przy wyłączonym starzeniu. Po jego włączeniu nie mogę nic zrobić od dnia przed do dnia po urodzinach. Innego rozwiązania, jak szubkie urodziny, niestety nie znalazłam :/ Wygląda to jak bug po ostatniej aktualizacji. Jeżeli to rzeczywiście to, to mam nadzieję, że szybko to naprawią.
25 września 2018 o 17:29 #60416Simowymaniak
UczestnikMyślę że to problem związany z aktualizacją wiesz każdy z nas jest człowiekiem każda aktualizacja nowe problemy chciałbym się z tobą skontaktować mamy podobne zainteresowania
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.