Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Pogaduszki › Co byście zrobili gdyby…
-
AutorOdpowiedzi
-
4 lipca 2018 o 18:30 #57972
JereniXUczestnikPaanni, Jak za darmo to biere XD
CBZG mógł/a stworzyć jeden dodatek do 4?
4 lipca 2018 o 18:56 #57975
NierozlaczkaUczestnikNie umiem kodować, ale gdybym tylko dawała pomysły, lub umiała to byłby to najlepszy dodatek. Doszły by w nim samochody i kariera gwiazdy. doszli by sławni simowie w każdym otoczeniu. Na reszcie byłby prawdziwy Justin Jakiśtam, oraz chłopak z koszulek z akcesoriów ,,pokój dzieciaków”. Doszłoby wiele ubrań, a także nowe typy parceli (arena, opera, kino). No i wiele rzeczy. Nazywałby się ,,Simlidzkie życie” (od Hollywod)
CBZG Justin Bieber był anbasadorem the sims i wydał własny dodatek (Muszę powiedzieć, że ja bym od razu kupiła)
5 lipca 2018 o 09:23 #57991
ASTRAUczestnikMimo, że nie lubie Justina to bym kupiła, bo chce mieć pełną kolekcje simsów ?
CBZG miałbyś prawo do modyfikacji wszystkich zawartości dodatkowych (dodatki, pakiety, akcesoria, te darmowe) ?
5 lipca 2018 o 10:59 #57993
NierozlaczkaUczestnikWitaj w Pracy- dodałabym kilka zadań do aktywnych karier i dała bym możliwość prowadzenia własnego biznesu w swoim domu
Miejskie życie- Dodałaby kilka mebli
Spotkajmy się- więcej opcij klubowych
Psy i Koty- jakieś zwierzęta typu szynszyla, wąż, pająk, papuga
Pory Roku- Śnieg, liście i dodałabym jakieś typowo jesienne otoczenie
Ucieczka w plener- kilka opcij obozowych
Wampiry- naprawiłabym kilka błędów z natarczywymi wampirami
Być rodzicem- jeszcze więcej interakcji
Przygoda w dżungli- kilka nowych ubrań
Zjedzmy na mieście- możliwość zatrudnienia członka rodziny w restauracji
Dzień w spa- więcej opcij typowych dla spa
W akcesoriach pododawałabym po kilka rzeczy, typu ubrania imprezy, meble i.t.p
Pakiet świąteczny wzbogaciłabym go o ubrania i możliwość dawania małych upominków
CBZG Twój znienawidzony Sim ożył i zaczął by ciebie wyśmiewać
5 lipca 2018 o 16:15 #58003
EvaerynthUczestnikPostarałabym się z nim zaprzyjaźnić i jeśli by mi się udało, zaprosiłabym go na wspólne wyjście na basen. Po czym oczywiście zdemontowałabym drabinkę. 😀
CBZG zmienił(a) się w ptaka?
8 lipca 2018 o 12:22 #58101
kapselekUczestnikpoleciała bym do disneylandu (to moje marzenie)
CBZG gdybyś wiedział/a że jutro zwierzęta zaczną mówić ludzkim głosem
9 lipca 2018 o 20:44 #58197
XardyUczestnikBym się spytał moje zwierzaki co robię źle i co mogę poprawić żeby było dla nich wygodniej.
CBZG się dowiedziała, że tak naprawdę jesteś czyimś simem i jakaś osoba steruje twoim życiem?
9 lipca 2018 o 23:47 #58201
TruskawkaUczestnikskrępowała bym się ale potem bym się wydurniała
CBZG twoje simy bez przerwy potrzebowały by iść do toalety ?
22 lipca 2018 o 19:21 #58937
MateoUczestnikUstawiłbym toalety w każdym pomieszczeniu.
CBZG co nocy przychodziłby wampir i gryzł twojego sima?
22 lipca 2018 o 19:45 #58938
IgaUczestnikPrzeprowadziłam bym się.
CBZG Twój Sim psuł wszystkie randki?
23 lipca 2018 o 18:42 #58974
cd ??UczestnikDostałby ,,karę” czyli np. musiałby uczyć się po godzinach charyzmy lub sprzedałabym drogi sprzęt >:)
CBZG Miałbyś/ałabyś tylko 1 wybór:
1. Utopienie całej okolicy Simów lub,
2. Zepsucie relacji swojej ulubionej rodziny np. rodzice by się rozwiedli, dzieci by miały wrogów itd. (wiem nie kreatywne jak na kreatywnego naparstka :/ )
29 lipca 2018 o 10:40 #59142
LaicziUczestnik2. – lubię urozmaicać rozgrywkę, więc byłoby to nawet spoko xD
CBZG okazało się, żejeden z twoich rodziców biegał nago przez miasto krzycząc „dajcie napiwek! Zbieram na simsy dla mojego syna/córki!”
14 sierpnia 2018 o 00:17 #59612
MandraghoraUczestnikSpaliłabym się ze wstydu.
CBZG musiał/a wytłumaczyć jakiejś bardzo starej osobie, na czym polegają Simsy, a ona nie mogłaby pojąć tego ni w ząb?
14 sierpnia 2018 o 21:15 #59629
AyanoUczestnikPokazałabym jej, jak w to się gra, po czym dałabym jej samej w to pograć (w razie jakichkolwiek pytań siedziałabym obok).
CBZG do Twojego domu przyszedł Vlad i na powitanie powiedział, że masz śliczną szyję?
14 października 2018 o 18:59 #60913
NejroUczestnikPrawdopodobnie wrzeszczałabym na cały głos aż w końcu ktoś by mnie uratował
CBZG twoje simsy zepsułyby się i nie dałoby się ich naprawić?
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.