Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Pakiety rozgrywki › Co sądzisz o StrangerVille?
-
AutorOdpowiedzi
-
20 lutego 2019 o 20:17 #63947
Makkev
Uczestnik20 lutego 2019 o 20:44 #63956xxKEBSONxx
UczestnikJestem mega ciekawy tego pakietu. Takiego czegoś jeszcze nie było i mam nadzieję, że warto będzie wydać na to pieniądze. Trzeba poczekać jeszcze tydzień i o wszystkim się dowiemy, czy warto było czy nie. 😀
20 lutego 2019 o 21:03 #63960ASTRA
UczestnikMnie jedynie bawi ten trend z TikToka XD
Ale sie ciekawie zapowiada ?
20 lutego 2019 o 21:28 #63961Ravgreend
UczestnikBardzo mi się podoba. Liczyłem na coś nadnaturalnego i może w końcu zaczną. Miasto wygląda dobrze, ciekawi mnie ta roślina. Oraz jestem niemal pewien kariery wojskowej bo danie wojskowych jedynie jako npc, gdzie zawsze była taka kariera, było by strzałem w stopę, kolano i udo.
20 lutego 2019 o 21:29 #63962Lexy
UczestnikTo może być NAPRAWDĘ dobry pakiecik <3 Tak bardzo mi się to wszystko kojarzy z ” Stranger things”, ” Nie z tego świata” i z serią Obcego i Predatora ( zwłaszcza ta tajemnicza roślinka, która trochę przypomina kokon obcego xD). Nie mogę się doczekać 😀
20 lutego 2019 o 22:06 #63972Czumbel
UczestnikWczoraj nie byłem pozytywnie nastawiony do tej zawartości. Po dzisiejszym zwiastunie stwierdzam, że może być ciekawie. To jest tak dziwne i takie creepy, że aż jestem ciekawy co z tego wyjdzie 😀 Ci „psychole” kojarzą się trochę z Simami mającymi czerwony wskaźnik aspiracji w TS2. Fajnie by było jakby dodali nową karierę i żeby zabawy starczyło na więcej niż godzina rozgrywki.
20 lutego 2019 o 22:29 #63974xogerardine
UczestnikJestem bardzo pozytywnie zaskoczona, nie mogę się już doczekać. Podoba mi się ten vibe ala The X Files, ogólnie lubię takie klimaty i już chce wiedzieć więcej o tym rozszerzeniu ?? Kupuje od razu!
20 lutego 2019 o 23:13 #63975blurry face
UczestnikZapowiada się naprawdę dobrze, choć nie są to zbyt moje klimaty, ale myślę, że dobrze, gdy twórcy robią różnorodne dodatki/pakiety rozgrywki/akcesoria, aby każdy znalazł coś co lubi. Uważam, że też jest to dobra odskocznia od normalnych dodatków.
21 lutego 2019 o 16:40 #64031Evaerynth
UczestnikJestem na tak. Czekałam na coś nadnaturalnego, najbardziej lubię właśnie tego typu dodatki. Moi Simowie nigdy nie prowadzą „normalnego” życia. 😀
24 lutego 2019 o 18:50 #64268GlossyGem
Opiekun forumWidzieliście już zawartość? Co sądzicie o pakiecie? 🙂
24 lutego 2019 o 19:13 #64276Dana
UczestnikJak na pakiet, to trochę mało. Zagadkę można rozwiązać w ciągu paru godzin grania, mało też jest zwykłych mebli, za to miasteczko jest urocze.
Mimo to na pewno kupię. 🙂
24 lutego 2019 o 20:27 #64278Claymora
UczestnikKolejny pakiet, który trochę urozmaici rozgrywkę normalnego życia czymś nadnaturalnym. Nie spodziewam się jakiś cudów, bo nie raz już się zawiodłam.
Jednocześnie ubolewam, że twórcy wciąż nie dodali wilkołaków, wróżek ani nawet zombiaków czy czarownic.
Co do syndromu i jakiś roślino-potworów nie jestem źle nastawiona. Sama akcja może być ciekawa. Miasto mi się podoba. I doczekałam się kariery wojskowej.
Obawiam się tylko o CAS oraz małą kolekcję nowych mebelków.
25 lutego 2019 o 11:00 #64302agathea
UczestnikHej nie wiecie kiedy pakiet będzie dostępny na origin? Czy jest szansa że po północy dziś będzie można już kupić i pobrać?
25 lutego 2019 o 16:04 #64306dzidziak86
Opiekun forumNowy świat zawsze mnie cieszy, a ten ma swój klimat, wydaje mi się, że różni się zupełnie od tych, które dostaliśmy do tej pory. Obiekty niestety nie są w moim stylu, ale na pewno znajdą się tacy, którym tego typu przedmioty przypasują. CAS mi się bardzo podoba, ta fryzura z warkoczykami jest śliczna 😉 Ogólnie jestem na tak 🙂
25 lutego 2019 o 16:06 #64307Kasiunia
UczestnikOgólnie jak na razie dla mnie na plus.
Zastanawia mnie tylko czy z czasem będą dodawane nowe historyjki 😉
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.