Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Grafika w menu – aktualizacja 16.04.2019r.
Claymora, masz rację, nie doczytałam. 🙂 Sorry, mea cupa!
Ale jeżeli chodzi o Główne Menu to myślę, że powinien się pokazywać obrazek z ostatnim dodatkiem, jaki został wydany, no i zakupiony przez gracza.
Nie wiem, jak jest w przypadku, gdy gracz kupuje w późniejszym terminie – wybiorczo, na przykład w jakiejś promocji pakiet „Wampiry”, a wcześniej zakupił dodatek „Zostań Gwiazdą” – bo zawsze kupuję wszystkie dodatki, pakiety, w dniu premiery. Ale myślę, że logicznie patrząc, w Głównym Menu powinien się pokazywać się obrazek z najnowszego dodatku, pakietu, czy akcesorium.
Miało być: Mea culpa, niestety, tutaj nie ma możliwości edytowania własnego tekstu. mam nadzieję, że zmieni się to niedługo, administracja weźmie to pod uwagę przy poprawiania serwisu.
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.
Społeczność
© 2011 - 2020 The Sims i SimCity jest marką należącą do Electronic Arts. Wszystkie prawa zastrzeżone. Wszystkie znaki towarowe należą do ich prawnych właścicieli. Zakaz kopiowania jakichkolwiek własności DOTsim.