Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.
Strona Glówna › Fora › INNE GRY › The Sims Mobile › Koncept: Poradniki do The Sims Mobile
Cześć! Mam do was pytanie: czy byłby ktoś zainteresowany serią poradników do The Sims Mobile? Poruszałyby one tematykę zdobywania i gospodarowania walutami, zdobywaniem doświadczenia, organizacji imprez, zdobywania głównych nagród w Słodkich Przysmakach itp. Mam duże doświadczenie (obecnie: 54 poziom) i mógłbym kilka takich poradników napisać. Myślę, że są tu też inni doświadczeni gracze, z którymi moglibyśmy wymieniać się spostrzeżeniami. 🙂
Proszę, dajcie znać w komentarzu czy chcielibyście coś takiego zobaczyć. Ale jeśli macie pisać, że „ZnOwu tO mObAJl nIkT w tO NiE gRa” to lepiej nie piszcie nic.
Bardzo chętnie. 🙂
Ja również jestem za, gram w Mobile praktycznie od początku, jakiś czas temu osiągnąłem 60 poziom i chętnie podzielę się różnymi poradami dotyczącymi gry 🙂
Super! Chętnie poczytam, bo też pogrywam w mobile 🙂
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.
Społeczność
© 2011 - 2020 The Sims i SimCity jest marką należącą do Electronic Arts. Wszystkie prawa zastrzeżone. Wszystkie znaki towarowe należą do ich prawnych właścicieli. Zakaz kopiowania jakichkolwiek własności DOTsim.