Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Akcesoria › Które akcesoria wybrać?
-
AutorOdpowiedzi
-
20 czerwca 2019 o 16:33 #69808
nolcanol
UczestnikJak w temacie. Pomóżcie wybrać TYLKO jedne z poniższej listy, bo nie mogę się zdecydować 🙂
- fitness
- zabawa na podwórku
- mój pierwszy zwierzak
- pokój dzieciaków
- upiorności
- kuchnia na wypasie
- wytworne przyjecie
- perfekcyjne patio
20 czerwca 2019 o 17:11 #69811ArtSim
UczestnikTrudny wybór. Moje serce ciągnie do „kuchni na wypasie” ,lecz też do pokoju dzieciaków” ale 51% ciągnie do „pokoju dzieciaków” które polecam 😉
20 czerwca 2019 o 17:22 #69814nolcanol
Uczestnik„Moje serce ciągnie”, strasznie mi się podoba ta odpowiedź ArtSim ? To już są dwa typy, czekam na kolejne 😉
23 czerwca 2019 o 01:51 #70070Maksy
UczestnikMoim zdaniem kuchnia na wypasie lub mój pierwszy zwierzak 🙂
23 czerwca 2019 o 03:06 #70071Dana
Uczestnik„Kuchnia na wypasie” – to nowe mebelki oraz ozdoby typu akcesoria do kuchni, obrazy itp. – polecam
—————————————-
Natomiast „Pokój dzieciaków” to nie tylko nowe meble, ale też mnóstwo nowych interakcji związanych z zabawą, a także świetny teatrzyk kukiełkowy – bardzo polecam!
————————————-
Zabawa na podwórku – to dalszy ciąg „Pokoju dzieciaków”, bardzo fajne, jednak jeżeli nie masz teraz pieniędzy to najpierw kup „Pokój dzieciaków”.
————————————————
Fitness – możliwość urządzenia siłowni, oraz nowe meble do łazienki…- polecam..
————————————
„Perfekcyjne patio” – nowe meble na taras, ale także i do wnętrza: stoły, krzesła, stoliki, kanapy, fotele, a także grill, nowe meble do kuchni lub na patio, oraz wanna z hydromasażem – polecam.
——————————————–
„Wytworne przyjecie” – stół, krzesła, stół bankietowy – interakcje w stylu „stoliczek nakryj się potrawami”, mała fontanna (ustawiamy na blacie) z czekolada i dodatkami… – można ich nie mieć w grze…
——————————————–
„Mój pierwszy zwierzak” – mebelki (mało) dla młodszych dzieci (w wieku szkolnym), akwaria z gryzoniami… – akcesoria takie sobie…
————————————–
„Upiorności” – bardzo mało obiektów – tych akcesoriów nie polecam.
23 czerwca 2019 o 07:17 #70111ArtSim
UczestnikTu dodam do odpowiedzi @Danuta720 bo w fitness akcesoria są jeszcze na telewizorze ćwiczenia fitness a także są słuchawki do zamówienia przez komputer
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.