Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Mieszkanie w Klinice
-
AutorOdpowiedzi
-
19 czerwca 2020 o 17:11 #82933
Xena
Uczestnikhejka mam pytanko wie ktoś czy mogę Mieszkać i prowadzić klinikę weterynaryjną na jednej parceli? Czy tak się da?
19 czerwca 2020 o 22:57 #82936ArtSim
UczestnikNie, ale po prostu możesz mieć sobie pustą działkę jako dom, a w klinice zrobić sobie dom pamiętając o zamykaniu drzwi?
22 czerwca 2020 o 16:44 #82972Korgiś
Uczestniktak jak powyżej napisane, możesz mieć pustą działkę a w klinice możesz sobie urządzić i mieszkać tam
23 czerwca 2020 o 09:16 #82976Ginewra
UczestnikTylko oczywiście są małe problemy, jak twój Sim przy okazji pracuje. Mój miał mieszkanie nad swoją cukiernią i jak szedł do „prawdziwej” pracy, to zawsze przełączało mnie na domową parcelę. A potem znowu musiałam oglądać ekrany ładowania, żeby „wrócić do domu”. Nie jestem też pewna, gdzie dzieci będą wracać ze szkoły (moje już były dorosłe, kiedy wpadłam na pomysł z cukiernią) – możliwe, że też je trzeba będzie „wołać”, jak będą wracać na tę pustą parcelę. Poza tym przy klinice nie będziesz miała działającej skrzynki na listy – informacje o rachunkach pojawią się na tablicy ogłoszeń, ale nie o paczkach, które przyszły. Więc jak będziesz czekać na przesyłkę, będziesz musiała wracać na pustą działkę. Ale poza tym to nie uświadczyłam jakiś większych problemów.
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.