Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Galeria dzieł › Plac budowy Urrcii
-
AutorOdpowiedzi
-
14 listopada 2019 o 06:58 #76742UrrciaUczestnik
Leyla’s Escape – moja ostatnia parcela mieszkalna, no cc, za to z powyciąganymi kodami rzeczami. O tyle nietypowa, iż z wejściem na piętrze, a częścią prywatną na dole.
Od frontu
Widok z podjazdu na ogród
Taras
Rzut piętra
Salon + jadalnia + kuchnia
Gabinet
Łazienka – obie są identyczne. Rożnica występuje jedynie w kolorystyce
Rzut parteru
Sypialnia I
Sypialnia II
Pokój dziecięcy
Rzut piwnicy – pokój służby i pralnia
14 listopada 2019 o 07:21 #76743ArtSimUczestnikBardzo ładny?
14 listopada 2019 o 17:49 #76765UrrciaUczestnikDziękuję, mam nadzieję, że i w przyszłości spodobają się kolejne projekty.
14 listopada 2019 o 19:06 #76768ClaymoraUczestnikBardzo ładny i porządny projekt ^^
14 listopada 2019 o 19:50 #76769PurpleSimUczestnikto jest cudeńko simowego świata ;3
18 listopada 2019 o 22:44 #77009dzidziak86Opiekun forumWygląda przepięknie! Podoba mi się nietypowy rozkład pomieszczeń. Już sama bryła jest ciekawa, a ciemna elewacja sprawia, że dom ma swój charakter. Otoczenie pasuje idealnie do takiego nowoczesnego budynku. Wnętrza są bardzo gustownie urządzone, takie trochę w loftowym klimacie. Czerwona sypialnia jest cudna ? Zresztą każdy pokój ma coś w sobie. Świetna praca 🙂
19 listopada 2019 o 11:24 #77043UrrciaUczestnikJeszcze raz dziękuję za uznanie i już pędzę z nowym domem. Ledwo moi simowie skończyli studia, a tu już dzieci… i bez nowego domu ani rusz. Biedulki moje, nie mogłam ich tak zostawić. Zapraszam więc na wycieczkę po ich przyszłym lokum: Suburban Oasis.
Bryła
Patio i taras na piętrze
Rzuty parteru i piętra
Przestrzeń wspólna składa się z salonu, jadalni i kuchni. Wszystko w nowoczesnym, minimalistycznym wystroju wzbogaconym dodatkami w przemysłowym stylu.
Łazienka na parterze
Gabinet
Sypialnia małżeńska
Przedpokój na piętrze
Siłownia
Pokój nastolatka
Pokój dziecięcy
8 grudnia 2019 o 10:15 #77679dzidziak86Opiekun forumBardzo lubię takie połączenia nowoczesności i tradycji. Świetnie wygląda ten balkon, ogólnie dom sprawia wrażenie realnego. Bez przesadnych dekoracji, widać, że jest grywalny. Fajny pomysł na tę małą szopkę z frontu 🙂 Do tego fantastyczny taras z basenem, z przyjemnością bym tam odpoczywała. Wnętrz jasne, gustowne i przytulne. Całość prezentuje się naprawdę pięknie 🙂
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.