Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Pomysły na Aktualizacje
-
AutorOdpowiedzi
-
27 czerwca 2019 o 18:31 #70411
Buszujący w Zbożu
UczestnikWitam. Chciałbym się Was spytać jakie aktualizacje najchętniej byście widzieli w The Sims 4 oraz jakie macie na nie pomysły? Czekam na Wasze odpowiedzi. ?
27 czerwca 2019 o 18:39 #70412Buszujący w Zbożu
UczestnikOsobiści chciałbym zobaczyć w niedalekiej przyszłości aktualizacje z orientacjami (Nieważne jakie masz poglądy – proszę nie wszczynać dramy w odpowiedziach). Skoro już mieliśmy aktualizacje z gender i aktualizacje dodającą kilka rzeczy związanych ze społecznością LGBTQ+, to czemu, by nie zrobić aktualizacji z orientacjami seksualnymi? Uważam, że to dość dziwne, że każdy Sim jest tak naprawdę panseksualny i może flirtować z każdą płcią bez żadnego dyskomfortu. Nie mam zbytnio pomysłu w jaki sposób można by ustawić daną orientację Simowi, ale najprawdopodobniej w CASie bądź byłoby to kompletnie losowo, gdy dany Sim wejdzie w wiek nastoletni (Bo niestety orientacji się nigdy nie wybiera).
27 czerwca 2019 o 19:39 #70416ArtSim
UczestnikMoje pomysły:
- Samochody i.otwarty świat
- Edycja światów i tworzenie nowych
- Animacje włosów (tak wiem że jest na to mod)
- Nowe kariery np.: strażak , fryzjer
- Rozwinięcie zarejestrowania simów w urzędzie w formie poleceń i wybór z jakiej kategorii (można by było parę)np.: malarz, kucharz, informatyk
27 czerwca 2019 o 20:47 #70417Buszujący w Zbożu
UczestnikCo do otwartego świata – niestety jest to mało prawdopodobne, żeby kiedykolwiek dodali. Wymagało, by to naprawdę wiele pracy i zachodu, by to dodać, a po za tym gracze ze słabszymi komputerami mogliby się już pożegnać z graniem w czwartą część.
27 czerwca 2019 o 20:51 #70418Buszujący w Zbożu
Uczestnik- Owłosienie – tego naprawdę mi brakuję w Czwartej części i mam nadzieję, że wkrótce je dodadzą.
- Piercing – tak samo jak w Dwójce. Naprawdę chciałbym osobną kategorię akcesoriów, gdzie moglibyśmy wybrać daną część ciała, która mogłaby być ozdobiona wybranym kolczykiem
27 czerwca 2019 o 21:01 #70421Michael
UczestnikWłosy same rosną i trzeba chodzić do fryzjera by zostały skrócone i powróciły do początkowej fryzury 😀
27 czerwca 2019 o 21:19 #70425Buszujący w Zbożu
UczestnikWut?! Czy ja o czymś nie wiem? Czy to żart czy prawda, bo ja naprawdę długo nie grałem w Simsy.
27 czerwca 2019 o 21:22 #70427Buszujący w Zbożu
UczestnikOczywiście – włamywacze i straż pożarna. To jest, to co ludzie najbardziej chcą, ale EA:
a) Pracuję wciąż nad tym, tak jak było z małymi dziećmi, które potrzebowały sporo czasu, by zostać dopracowane i dodane,
b) Wciąż jeszcze nie wzięli się do roboty za to.
28 czerwca 2019 o 00:37 #70457Claymora
UczestnikAktualizacja mogłaby w końcu dotyczyć chemii między simami, brakuje mi tego strasznie. Wiem, że mod w tej sprawie jest tworzony – lecz wolałabym mieć to wewnątrz gry.
I nie powiem tęsknię za NPC’am, które urozmaicały trochę rozgrywkę – piszę tu o straży pożarnej, policji gdy było za głośno oraz włamywaczach (agentom niewiele brakuje do tej fuchy, ale są tylko w jednym otoczeniu, więc… to za mało).
14 lipca 2019 o 22:39 #71399daj.mi.spać
UczestnikMi w TS4 napewno brakuje
- otwartego świata i samochodów
- Wspomnień
- Sterowania zwierzakami (wiem jest mod)
15 lipca 2019 o 07:39 #71402ArtSim
UczestnikChciałbym wprowadzić aktualizację mojego wpisu:
- Wybór albo otwartego świata, albo zamkniętego ale z dwójki
- Kupne ubrania
- Wizyty u fryzjera i dentysty
22 maja 2020 o 15:17 #82501Lidia
UczestnikHej odświeżę trochę temat. Ostatnio trochę budowałam i okazało się że nie da się zrobić platformy. Chciałam zrobić kuchnie na podwyższeniu, ale nie da się tego zrobić. Jest sposób z usuwaniem podłogi, ale wtedy są latające drzwi. Wiecie o co chodzi 😉 zastanawiam się czy da się komuś przedstawić gdzieś swój pomysł tak żeby to mogli przeczytać i wziąć pod uwagę? Fajnie by było gdyby dodali w aktualizacji taką opcję
22 maja 2020 o 15:27 #82502Meiren
UczestnikJa przyznam, że chciałabym mieć możliwość wysłania Sima do lekarza, jak ma jakieś symptomy choroby 😀 Nie mówię tutaj o poważnych chorobach, bo to być może byłoby za wiele jak na samą aktualizację, ale np kiedy Sim ma bóle głowy, kręci mu się w głowie, ma zatrucie pokarmowe itd to jedynym rozwiązaniem jest zażyć lekarstwo kupione za pomocą pc albo przespać ten czas i się zregenerować. A przecież w dodatku „Witaj w pracy” jak się wybiera karierę lekarza, to tacy pacjenci normalnie się w klinice pojawiają, więc czemu Simy, którymi się gra, nie mają takiej opcji?
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.