Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Porozmawiajmy o grze Pomysły na święta

ostatnio zaktualizowano przez Flowerlady 8 lat temu
3 uczestników
3 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Anonim
    Nieaktywny

Wielkanoc i Wszystkich świętych, wiosna i jesień. Myślę że bardziej ty pobaw się opcjami i wybierz sama co można robić. Mój simka jest rezydentką wiec mam takie coś w stylu dzień chwały mojej simki itp. Pozmieniałam wszystko dodałam 2 święta w zimie – wigilię i boże narodzenie te 2 dni się od siebie różnią. W lato mam święto wypoczynku/wakacji. W wiosnę nie dzień miłości lecz walentynki. Usunełam święto dziękczynienie bo w Polsce się go nie obchodzi jak w Ameryce i zamieniłam je na Halloween, bo z nim mam poniekąd odczynienie. Mam tyle świąt bo nie chce ich dużo bo się znudzą ale możesz dodać świeto podróży w którym nie robi się nic innego jak bierze się urlop/wyjeżdża do rodziny/parku.

Hmmm… jestem chłopakiem… Na przyszłość nie radzę sugerować się awatarmi użytkowników określając ich płeć, a tak po za tym kliknięcie na awatar lub nazwę nie gryzię i pomaga uniknąć takich niezręcznych sytuacji. Poza tym dziękuję za podesłanie pomysłów. Może niektórych użyję w swojej rozgrywkę.

Flowerlady
    Uczestnik

Święto ognia ostatniego dnia lata 😉 Ogniska i grille 😉

Moja simka jest ogrodniczką więc na wiosnę dostała swój dzień ogrodnika. Jak masz zwierzaki, to zrob dzien zwierzat, moze dodaj tez dzien dziecka 1 dnia lata, dzien taty czy dzien mamy 😉

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.