Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Pogaduszki › "Przepowiedz" przyszłość osoby powyżej ?
-
AutorOdpowiedzi
-
29 marca 2019 o 20:07 #65224
Buszujący w Zbożu
UczestnikZabawimy się we wróżkę Esmeraldę z cygańskiego wozu z mistycznymi mocami (do oszustwa) i przepowiemy sobie nawzajem przyszłość według zasady, że pierwsza osoba zaczyna, a druga „przepowiada” jej przyszłość (Najlepiej jakąś mocno absurdalną, że aż prawie nie możliwą, ale fikcyjną). Niech wasza konstelacja gwiazd układająca się w wasz szczęśliwy znak zodiaku i pieniądze od oszukanych ludzi wam sprzyjają. ??
29 marca 2019 o 20:07 #65226Buszujący w Zbożu
UczestnikTo ja pierwszy. Czekam… ?
29 marca 2019 o 20:20 #65227ArtSim
UczestnikCoś się stanie z twoim The Sims: nie wiadomo czy na plus, czy na minus. To się skończy radością lub depresją
29 marca 2019 o 20:31 #65229Hejkasz
UczestnikArtSim | Przepowiadam ci, że nie nigdy nie pojawi się rozszerzenie do Sims, którego oczekujesz, będzie na odwrót – Będą same złe!
29 marca 2019 o 20:49 #65230daj.mi.spać
UczestnikWitaj Hejkasz , widzę w twojej aurze , że za niedługo coś ważnego wydarzy się w twoim życiu może to je całkowicie odmienić…
30 marca 2019 o 14:59 #65257Buszujący w Zbożu
UczestnikDroga Ambrozjo. W tym roku zbije się przed Tobą lustro, które spowoduje u Ciebie nieszczęście na siedem lat, a później zostaniesz otoczona przez stado bezpańskich czarnych kotów. Przejdziesz pod drabiną na której będzie puszka farby, która się na ciebie wyleje, a sama drabina straci równowagę uderzając Ciebie, a wszystko to stanie się w piątek 13, a w sklepach zabraknie soli do odwrócenia pecha, ale przyjdzie potem przystojny kominiarz z biedronką na ramieniu trzymający bukiet czterolistnych koniczyn, które odegna wszelkie złe (niczym w komedii romantycznej), a wiele lat później wyjdziecie za mąż i będziecie mieli dziecko obok, którego obok zawsze będzie zawiązana czerwona wstążka zrobiona z szalika Gucci, by odstraszać zło i reprezentować bogactwo w domu i na ulicy przed tymi pospolitymi biedakami, którzy mają pospolitą wypłatę i muszą starać się w więcej pieniędzy niż Ty. (Jeśli było to w jakiś sposób obraźliwe to przepraszam)
31 marca 2019 o 00:45 #65282Luna101
UczestnikWitaj…. przepowiadam Ci, że nad twoim domem o północy, 30 lutego objawi Ci się UFO, w którym podróżują kosmici – czyli twoi sąsiedzi po reinkarnacji. Zabiorą Cię tam i przerobią tak, abyś się upodobnił do ich samych… Przy okazji ich technologia jest znacznie bardziej rozwinięta od naszej i pierwsze, co zrobią to przejrzą twoją historię przeglądania- nie powstrzymasz ich wygaszaczami ekranu, multiskomplikowanymi hasłami, komunikatami z Avasta, wtyczką na Blue Screen – nic ich nie zatrzyma i nawet będą grzebać w folderze System 32. Zrobią swoje obrzędy za kopułą Ziemi w innej galaktyce, zdała od jakiej kolwiek cywilizacji…. Strzeż się!,
31 marca 2019 o 10:10 #65297ASTRA
UczestnikLuna101 | Na następnej wizycie w kinie będziesz płakać jak małe dziecko ( tak, nie mam pomysłów XDDD )
31 marca 2019 o 14:43 #65312Nierozlaczka
UczestnikHmm… Moja szklana kula mówi, że niedługo dostaniesz coś co chcesz od zawsze.
31 marca 2019 o 16:54 #65316cd ??
UczestnikWitaj.. Jutro powinnaś być ostrożniejsza, nigdy nie wiadomo co, gdzie i kiedy zrobią twoi znajomi..
31 marca 2019 o 17:06 #65322daj.mi.spać
UczestnikWitaj jeżeli jesteś jesienią pomaluj swój dom,mieszkanie na jesienne kolory aby twoje życie toczyło się w pełnej harmonii.
1 kwietnia 2019 o 12:23 #65354Luna101
UczestnikWitaj…
Jeśli to czytasz to najprawdopodobniej twój jasnowidz nie żyje….Od nadmiaru przepowiedni głowa mu eksplodowała XD
Ciebie i 5 ukochanych osób czeka to samo…
16 kwietnia 2019 o 12:24 #65975cd ??
UczestnikWitaj, powinnaś zapisać kilka save’ów z twoich rozgrywek, ponieważ do twojego komputera wejdzie bardzo rzadki wirus!!
16 kwietnia 2019 o 13:01 #65977Nierozlaczka
UczestnikO nie, widzę… Smutek nad twoją głową. Wyślij SMS o treści ok na numer 71231 by dowiedzieć się więcej
16 kwietnia 2019 o 18:50 #65991ArtSim
UczestnikDroga nierozlaczko, w bliskiej lub dalekiej przyszłości będziesz miała urodziny (i wtedy porwie cię chessburger z serem z the sims 3 i wyślą cie na kartusze do tostów z serem ale nie chce mi mi się gadać)
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.