Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.
Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Problemy techniczne › Pytanie o ubiór sima do pracy
Witam
Przejdę od razu do rzeczy. Nie podobają mi się ubrania w których moja simka chodzi do pracy. Czy jest jakiś sposób żeby wybrać jej ubranie i żeby to własnie w nim chodziła do pracy ? Pozdrawiam.
Moim zdaniem chyba powinien być jakiś Mod. A czy tak po prostu da się to zrobić w grze to nie wiem 🙂
Z tego co pamiętam, w TS3 było możliwe dorobić dodatkowe ubranie do pracy w CASie, ale tylko z poziomu trybu życia… Więc możliwe, że jakoś w TS4 też tak to jest możliwe 🙂 ^^ Spróbuj może tak 🙂
niestety nie ma żadnej zakładki praca ani nic podobnego 🙁 a może są jakieś mody na to albo coś?
Jest taka możliwość. Wystarczy najpierw użyć kodu sims.modify_career_outfit_in_cas
Trzeba coś przytrzymać ? gdzie wtedy znajde zmiane tego stroju? trzeba wpasać te „_” ? gdzieś imie sima? bo wpiasałam ten kod i nic sie nie dzieje 🙁
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.
Społeczność
© 2011 - 2020 The Sims i SimCity jest marką należącą do Electronic Arts. Wszystkie prawa zastrzeżone. Wszystkie znaki towarowe należą do ich prawnych właścicieli. Zakaz kopiowania jakichkolwiek własności DOTsim.