Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Blogi użytkowników › Simowy Blog Fiolka
-
AutorOdpowiedzi
-
1 maja 2018 o 23:00 #46126
SzpurciaUczestnikCześć! :3
1 maja 2018 o 23:13 #46144
niedzwieckyyUczestnikJejku chłopie, ta strona ma zaledwie parę minut a ty już znalazłeś miejsce dla siebie?.. Tu jest tyle nowości, jeszcze jest niewielu użytkowników a ty jakbyś do nieba trafił haha. Besoski
1 maja 2018 o 23:16 #46150
FiolekUczestnik@niedzwieckyy W porównaniu do innych simowych stron to faktycznie – trafiłem do nieba ?
1 maja 2018 o 23:42 #46231
DarkwishUczestnikNajlepiej <3
2 maja 2018 o 00:06 #462812 maja 2018 o 02:01 #46419
MychQQQUczestnikWitaj Fiolek, teraz tutaj będziesz nas „zamęczać” haha, żarcik of course, fajnie Cię widzieć ?
3 maja 2018 o 23:48 #47409
FiolekUczestnikbry.
Ostatnio postanowiłem zbudować modern rezydencje dla moich simów 🙂 O nich też wkrótce opowiem, ale teraz chciałbym Wam pokazać parę zdjęć parceli w budowie 😀

Jakieś propozycje? 🙂 Piszcie czy Wam się podoba 😀
4 maja 2018 o 08:34 #47436
lenaUczestnikBardzo fajna rzeźba, jestem ciekawa efektu końcowego. Jakby nie patrzeć, masz bardzo dużo miejsca do zagospodarowania. ;d
1 czerwca 2018 o 02:51 #54026
FiolekUczestnikbry wieczór,
W końcu znalazłem czas, aby pograć w Czwórkę! 🙂 Dziś chcę przedstawić Wam mojego SimSelfa – Philipa Riche. Co tu dużo mówić – jest on ambitny, materialistą i perfekcjonistą o aspiracji… Tosty z serem… Taak… Mniejsza. Postanowił zamieszkać w bogatej dzielnicy San Myshuno (nazwisko zobowiązuje, haha) niedaleko rodziny Fengów. Poznajcie więc Philipa:

Postanowił zacząć pracę w Mediach Społecznościowych. Piął się górę, aż został gościem od PR-u. Droga do tego była usiana… robieniem selfie, odwiedzaniem parcel i aktualizowaniem statusu (pewnie na Dotce siedział(em))…

Przeprowadzając się miałem nadzieję, że Fengowie są całkiem okej. HAHAHA – NIE. Wyobraźcie sobie nie spać całe noce, ponieważ Victor i Lilly się… kochają, a dzień później, gdy włączasz sobie muzykę na słuchawkach mają do Ciebie pretensje, że zbyt głośno…

Philip pracując w mediach poznał swoją dobrą znajomą (jeszcze) – Veronique Cartier. Cóż za zbieg okoliczności, że mają niemalże identyczne cechy… A i tak ciężko do niej zagadać :c

Philip wydaje się przyjazny na pierwszy rzut oka. Lecz jeśli ktoś z Was jest listonoszem, który nie umie wrzucić rachunków do skrzynki na listy – uciekajcie jak najdalej. Zgadnijcie komu odłączono prąd i wodę, ponieważ ktoś nie mógł znaleźć rachunków? *Tak, zdaję sobie sprawę, że mogłem komputerem i telefonem zapłacić, ale… TO MÓJ BLOG, DON’T JUDGE ME* A ZGADNIJCIE KOMU ODCIĘTO ŻYCIE, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHA, SZACH MAT LISTONOSZU!

Udało mi się złapać go gdy akurat zamawiał sobie babeczkę z budki z jedzeniem. Padniecie gdy usłyszycie – kto dorabia jako sprzedawca jedzenia? Największy postrach Forgotten Hollow – Vlad…

To tyle na dziś. Mam nadzieję, że spodobało Wam się to tak bardzo jak mi i czekamy na więcej! 😀 Besoski i dobranoc! 😀 The Sims 4 pod poduchy i niech Magda Gessler będzie z Wami <3 Bajo o/
1 czerwca 2018 o 11:16 #54091
Mała MiUczestnikVlad jako sprzedawca hot-dogów? No nie wierzę xD
1 czerwca 2018 o 19:47 #54205
FiolekUczestnikJak narzekać na płaskie obiekty to na całego 😉
2 czerwca 2018 o 15:32 #54555
Mała MiUczestnikhahaha… rozbawiłeś mnie płaskim samochodem xD
-
AutorOdpowiedzi
Temat ‘Simowy Blog Fiolka’ jest zamknięty dla nowych odpowiedzi.