Strona Glówna Fora SPOŁECZNOŚĆ Blogi użytkowników Simowy Blog Fiolka

ostatnio zaktualizowano przez Mała Mi 8 lat, 2 miesiące temu
8 uczestników
12 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Szpurcia
    Uczestnik

Cześć! :3

niedzwieckyy
    Uczestnik

Jejku chłopie, ta strona ma zaledwie parę minut a ty już znalazłeś miejsce dla siebie?.. Tu jest tyle nowości, jeszcze jest niewielu użytkowników a ty jakbyś do nieba trafił haha. Besoski

Fiolek
    Uczestnik

@niedzwieckyy W porównaniu do innych simowych stron to faktycznie – trafiłem do nieba ?

Darkwish
    Uczestnik

Najlepiej <3

GlossyGem
    Opiekun forum

@Fiolek, bardzo nam miło z tego powodu 🙂

MychQQQ
    Uczestnik

Witaj Fiolek, teraz tutaj będziesz nas „zamęczać” haha, żarcik of course, fajnie Cię widzieć ?

Fiolek
    Uczestnik

bry.

Ostatnio postanowiłem zbudować modern rezydencje dla moich simów 🙂 O nich też wkrótce opowiem, ale teraz chciałbym Wam pokazać parę zdjęć parceli w budowie 😀

Jakieś propozycje? 🙂 Piszcie czy Wam się podoba 😀

lena
    Uczestnik

Bardzo fajna rzeźba, jestem ciekawa efektu końcowego. Jakby nie patrzeć, masz bardzo dużo miejsca do zagospodarowania. ;d

Fiolek
    Uczestnik

bry wieczór,

W końcu znalazłem czas, aby pograć w Czwórkę! 🙂 Dziś chcę przedstawić Wam mojego SimSelfa – Philipa Riche. Co tu dużo mówić – jest on ambitny, materialistą i perfekcjonistą o aspiracji… Tosty z serem… Taak… Mniejsza. Postanowił zamieszkać w bogatej dzielnicy San Myshuno (nazwisko zobowiązuje, haha) niedaleko rodziny Fengów. Poznajcie więc Philipa:

Postanowił zacząć pracę w Mediach Społecznościowych. Piął się górę, aż został gościem od PR-u. Droga do tego była usiana… robieniem selfie, odwiedzaniem parcel i aktualizowaniem statusu (pewnie na Dotce siedział(em))…

Przeprowadzając się miałem nadzieję, że Fengowie są całkiem okej. HAHAHA – NIE. Wyobraźcie sobie nie spać całe noce, ponieważ Victor i Lilly się… kochają, a dzień później, gdy włączasz sobie muzykę na słuchawkach mają do Ciebie pretensje, że zbyt głośno…

Philip pracując w mediach poznał swoją dobrą znajomą (jeszcze) – Veronique Cartier. Cóż za zbieg okoliczności, że mają niemalże identyczne cechy… A i tak ciężko do niej zagadać :c

Philip wydaje się przyjazny na pierwszy rzut oka. Lecz jeśli ktoś z Was jest listonoszem, który nie umie wrzucić rachunków do skrzynki na listy – uciekajcie jak najdalej. Zgadnijcie komu odłączono prąd i wodę, ponieważ ktoś nie mógł znaleźć rachunków? *Tak, zdaję sobie sprawę, że mogłem komputerem i telefonem zapłacić, ale… TO MÓJ BLOG, DON’T JUDGE ME* A ZGADNIJCIE KOMU ODCIĘTO ŻYCIE, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHA, SZACH MAT LISTONOSZU!

Udało mi się złapać go gdy akurat zamawiał sobie babeczkę z budki z jedzeniem. Padniecie gdy usłyszycie – kto dorabia jako sprzedawca jedzenia? Największy postrach Forgotten Hollow – Vlad…

To tyle na dziś. Mam nadzieję, że spodobało Wam się to tak bardzo jak mi i czekamy na więcej! 😀 Besoski i dobranoc! 😀 The Sims 4 pod poduchy i niech Magda Gessler będzie z Wami <3 Bajo o/

Mała Mi
    Uczestnik

Vlad jako sprzedawca hot-dogów? No nie wierzę xD

Fiolek
    Uczestnik

Jak narzekać na płaskie obiekty to na całego 😉

Mała Mi
    Uczestnik

hahaha… rozbawiłeś mnie płaskim samochodem xD

Temat ‘Simowy Blog Fiolka’ jest zamknięty dla nowych odpowiedzi.