Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Spotkajmy się czy Przygoda w dżungli
-
AutorOdpowiedzi
-
26 stycznia 2020 o 15:40 #79588
Angelika
UczestnikHej zastanawiam się co kupić :
- spotkajmy się
- przygoda w dżungli
Co jest waszym zdaniem lepsze ?
26 stycznia 2020 o 16:49 #79590ArtSim
UczestnikZacznijmy od tego że Dżungla jest 2 razy tańsza więc opłaca się kupić coś jeszcze?
Dżungli nie ma ale ponoć fajna i z tego co wiem to wygenerowania Selvadoradyjscy Simowie są bardzo ładni. Co do spotkajmy się to ma bardzo ładne ubrania jak i dla dorosłych jak i dla dzieci. Ma duże piękne wręcz miasto. Klubów używam ale jakoś bez pasji. Trochę mało spotkamy się daje szczerze mówiąc. Jakbyś kupiła Dżunglę z Kariną Magii, lub Być Rodzicem to się chyba bardziejopłaca
26 stycznia 2020 o 16:53 #79591Glonojad
UczestnikWydaję mi się że Przygoda w Dżungli, choć jeśli chodzi ci o przeceny, to spotkajmy się, bo może kiedyś będzie jakaś większa przecena na pakiety rozgrywki niż tylko 25%
26 stycznia 2020 o 17:56 #79601Claymora
UczestnikJak dla mnie lepsze Spotkajmy się, Windenburg jest piękny, jest sporo fajnych ubrań w CAS, specyficzny ale ładnych styl do meblowania domków. Co do Przygody w dżungli to… szczerze? Nic specjalnego. Po jednym lub max trzech odwiedzeniach nudzi się. Nic nowego tam nie ma, jak sim opanuje umiejki to idzie nawet już zbyt prosto. Tylko widoki są piękne.
30 stycznia 2020 o 15:27 #79676Korgiś
UczestnikSpotkajmy się bo to dodatek a przygoda w dżungli to pakiet lepiej kupić spotkajmy się
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.