Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Sugestia – edycja komentarzy pod nowinkami
-
AutorOdpowiedzi
-
4 czerwca 2018 o 16:11 #54995
HirukoUczestnikFakt, mamy 10 minut by edytować swoje komentarze na forum, więc coś podobnego też mogłoby zostać dodane do komentarzy pod nowinkami.
Wysyłanie kilku komentarzy, bo chciało się coś sprostować w poprzedniej wiadomości, może być łatwo odbierane, jako nabijanie odznak, a nikt chyba nie chciałby być oskarżony o spam (chodzi mi tu głównie o sytuacje, gdy społeczność z jeszcze bardziej się rozwinie i będzie więcej aktywnych użytkowników).
Każdy ma prawo się w czymś, czy to pomylić, czy to zmienić zdanie, więc opcja edytowania byłaby jak najbardziej wskazana. Wydaje mi się jednak, że jest ona na tyle podstawowa, że prawdopodobnie zostanie ona dodana w jednej z nadchodzących dwuch dużych aktualizacji. Są to jednak tylko moje domysły, gdyż (wiadomo) nie mam wpływu na to, co będzie wprowadzone w kolejnych fersjach Społeczności, a przynajmniej nie jest on większy, niż niemal wszystkich pozostałych użytkowników.
26 lutego 2021 o 09:20 #88026
TokusaUczestnikW10=
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.