Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Pakiety rozgrywki › Szybkie sposoby na Wampirzego Mistrza
-
AutorOdpowiedzi
-
29 czerwca 2018 o 20:19 #57700
Shakuahi
UczestnikNie wiem czy jestem niecierpliwa czy moje wampiry to wyjątkowe niezdary, ale dużo czasu zajmuje mi osiągnięcie poziomu Wielkiego Mistrza w wampiryzmie.
Stąd moje pytanie – czy macie jakieś sprawdzone (poza kodami) sposoby na szybkie osiągnięcie mistrzostwa? Może zauważyliście, że któraś z opcji dodaje dużo punktów? Będę wdzięczna za wszelkie porady. 🙂
2 lipca 2018 o 15:26 #57899Koala
UczestnikNajlepiej znaleźć wampirzego mistrza na przykład Hrabię Vladislausa Strauda IV i się u niego szkolić. Trzeba się z nim zaprzyjaźnić, a potem klikać „poproś o szkolenie”, czy jakoś tak. Dzięki temu dostaniesz dużo punktów. Możesz też wiele razy czytać ostateczną księgę wampiryzmu – to też pomaga. Dobrym sposobem są również pojedynki. Kliknij na wybranego wampira i z nim walcz. Możesz też zachłannie pić plazmę innych simów. Mam nadzieję, że pomogłam!
18 lipca 2018 o 21:34 #58764Daria
UczestnikDzięki, niby każdy wie co robić, ale dobrze jest mieć wszystkie informacje w jednym miejscu 😀
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.