Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › The sims 4 wiejska sielanka
-
AutorOdpowiedzi
-
23 lipca 2021 o 02:19 #89311
Lidia
UczestnikKupiłam dodatek wiejska sielanka w dniu premiery. Nie mam zawartości dodatkowej dostępnej do 2 września. Może trzeba gdzieś pobrać na originie? Nie widzę niestety takiej opcji.
23 lipca 2021 o 11:08 #89312Oskar
UczestnikBrakująca zawartość dodatkowa to powszechny problem. Zespół ogłosił, że pracuje nad jego rozwiązaniem. Pozostaje nam tylko czekać.
23 lipca 2021 o 15:11 #89315Lidia
UczestnikTo dobrze wiedzieć, że osoby z pudełkową wersja też ja powinny mieć. Dzięki za odpowiedź.
29 lipca 2021 o 18:46 #89386Kasiunia
UczestnikHej kochani!! Mam dla Was rozwiązanie 🙂
również mam wersję pudełkową i również nie miałam dodatkowych obiektów.
Wystarczy że wejdziemy na stronę:
https://help.ea.com/en/contact-us/
MUSI BYĆ PO ANGIELSKU!
Wybieramy grę, później kolejne okienka i czekamy na czat. (oczywiście po angielsku). Ja załączyłam foto pudełka z dwóch stron. (nie wiem tylko do które konsultanci są na czacie).
Później wprost pisałam że nie mam dodatkowych obiektów. Trzeba będzie podać maila na którym zarejestrowany jest Origin. Postępujemy zgodnie z wytycznymi konsultanta i za chwilę mamy obiekty! 🙂
8 sierpnia 2021 o 20:41 #89500Lidia
UczestnikHej. Nie mogę znaleźć pikantnych grzybów. Gdzie one są dokładnie? Widziałam tylko maliny, czekogody, jagody. Zielone grzyby, czarujące i urocze zdobyłam, ale nie kojarzę skąd je mam. Może to konkretne sprawunki trzeba robić?
6 stycznia 2022 o 21:35 #90279Wlorian
UczestnikHej, gdzie znalazłaś czarujące grzyby, bo nie mogę ich znaleść?
16 lutego 2022 o 02:45 #90559Lidia
UczestnikNie wiem gdzie znalazłam te grzyby. Sprawdzaj w budce i poszukaj po różnych okolicach. Jako nagrody za sprawunki chyba też czasem są.
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.