Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › The Sims 4 Witaj w Pracy, błąd z przyjmowaniem porodu
-
AutorOdpowiedzi
-
20 sierpnia 2018 o 21:40 #59872
bluesocksUczestnikU mnie opcja odbierania porodu była tylko możliwa w trakcie „wydarzeń specjalnych”. Pojawiał się komunikat,że w poczekalni znajduje się kobieta, która zaraz urodzi i muszę odebrać poród. Klikałam na tą simką i była opcja „odbierz poród”. Innej opcji niż własnie przez ogłoszenie w komunikacie nigdy nie miałam 🙂
23 sierpnia 2018 o 11:19 #59920
GinewraUczestnikAle może się zdarzyć, że mimo „wydarzenia specjalnego”, ciężarnej Simki w otoczeniu nie będzie. Ja tak miałam, w otoczeniu pojawiało się coraz więcej ciężarnych Simek, ale żadna nie zawitała do szpitala, mimo „wydarzenia”. Po długim czasie oczekiwania i kilku(nastu) naprawach gry, w końcu poddałam się i wpisałam kod.
23 sierpnia 2018 o 13:40 #59922
Noah FenceUczestnikDwa razy zdarzyło mi się, że było specjalne wydarzenie, ale ciężarna simka stala w miejscu i nie dało się zrobić z nia jakiejkolwiek interakcji, nawet po zresetowaniu. Dopiero przy trzeciej simce po resecie się udało
28 kwietnia 2020 o 01:15 #81831
MeirenUczestnikCześć,
temat co prawda stary, ale stwierdziłam, że nie ma sensu tworzenia nowego wątku z tym samym problemem 🙂
Niestety u mojej simki mimo, że jest już na odpowiednim szczeblu kariery, gdzie wymagane jest przyjęcie porodu nie pojawia się żadna simka, która w ciąży w ogóle by była. Próbowałam nawet sama stworzyć ciężarną simkę, żeby chociaż ona pojawiła się w szpitalu, ale nic z tego 🙁 Żaden NPC’ek się nie pojawia, a te stworzone przeze mnie rodzą dzieci naturalnymi siłami w domach…28 kwietnia 2020 o 10:14 #81839
GinewraUczestnikTeż próbowałam z „lewymi” ciężarnymi i nie szło. Z tego co widzę, to są dwa wyjścia – czekać cierpliwie na wydarzenie i na Simkę (którą ewentualnie zresetujesz), albo wpisać kod, kiedy cierpliwość ci się skończy. Widać ta kariera nadal jest zbugowana.
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.