Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki The Sims 4 Witaj w Pracy, błąd z przyjmowaniem porodu

ostatnio zaktualizowano przez Ginewra 6 lat, 2 miesiące temu
4 uczestników
5 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    bluesocks
    Uczestnik

U mnie opcja odbierania porodu była tylko możliwa w trakcie „wydarzeń specjalnych”. Pojawiał się komunikat,że w poczekalni znajduje się kobieta, która zaraz urodzi i muszę odebrać poród. Klikałam na tą simką i była opcja „odbierz poród”. Innej opcji niż własnie przez ogłoszenie w komunikacie nigdy nie miałam 🙂

Ginewra
    Uczestnik

Ale może się zdarzyć, że mimo „wydarzenia specjalnego”, ciężarnej Simki w otoczeniu nie będzie. Ja tak miałam, w otoczeniu pojawiało się coraz więcej ciężarnych Simek, ale żadna nie zawitała do szpitala, mimo „wydarzenia”. Po długim czasie oczekiwania i kilku(nastu) naprawach gry, w końcu poddałam się i wpisałam kod.

Noah Fence
    Uczestnik

Dwa razy zdarzyło mi się, że było specjalne wydarzenie, ale ciężarna simka stala w miejscu i nie dało się zrobić z nia jakiejkolwiek interakcji, nawet po zresetowaniu. Dopiero przy trzeciej simce po resecie się udało

Meiren
    Uczestnik

Cześć,
    temat co prawda stary, ale stwierdziłam, że nie ma sensu tworzenia nowego wątku z tym samym problemem 🙂
    Niestety u mojej simki mimo, że jest już na odpowiednim szczeblu kariery, gdzie wymagane jest przyjęcie porodu nie pojawia się żadna simka, która w ciąży w ogóle by była. Próbowałam nawet sama stworzyć ciężarną simkę, żeby chociaż ona pojawiła się w szpitalu, ale nic z tego 🙁 Żaden NPC’ek się nie pojawia, a te stworzone przeze mnie rodzą dzieci naturalnymi siłami w domach…

Ginewra
    Uczestnik

Też próbowałam z „lewymi” ciężarnymi i nie szło. Z tego co widzę, to są dwa wyjścia – czekać cierpliwie na wydarzenie i na Simkę (którą ewentualnie zresetujesz), albo wpisać kod, kiedy cierpliwość ci się skończy. Widać ta kariera nadal jest zbugowana.

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.