Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Pakiety rozgrywki › Ucieczka w Plener czy Przygoda w Dżungli
-
AutorOdpowiedzi
-
1 czerwca 2018 o 20:20 #54237
MufinekQQ
UczestnikKtóry z tych pakietów bardziej się wam podoba?
Mi bardziej podoba się Przygoda w Dżungli bo jest bardziej w moim klimacie i ma więcej opcji. Dżungla wygląda świetnie i bardzo fajnie mi się ją zwiedzało. Dochodzą nowe kolekcje i umiejętności. Możemy się uczyć miejscowych zwyczajów. Archeologia jest bardzo fajna. Tryb budowania mi się bardzo podoba, CAS też jest fajny i nadaje się na wyprawę do dżungli.
Ucieczka w Plener też bardzo lubię, ale Przygoda w dżungli spodobała mi się bardziej. Las też mi się podoba, ale najbardziej lubię w tym pakiecie biwaki.
1 czerwca 2018 o 20:24 #54242Nierozlaczka
UczestnikMi zdecydowanie ucieczka w plener (kocham lasy). Do tego ten świat niby zamknięty, ale do kilku miejsc można przechodzić bez ekranu ładowania (tak chodzi o ucieczkę w plener), CAS również bardziej podoba mi się tu, oraz możliwość zbierania owoców w dziczy i zielarstwo…
1 czerwca 2018 o 20:29 #54248alicja
UczestnikJa również wolę PWD. Dżungla ma jak dla mnie lepszy klimat, plus, jak napisałaś – pakiet ten ma więcej opcji. Zakochałam się w meblach kuchennych i łazienkowych. CAS jest nawet spoko, podoba mi się bardziej, niż z UWP. Zawiodłam się trochę na fryzurach. Ucieczka w plener jest bardziej „wypoczynkowym” pakietem, który bardzo lubię, ale jeśli wybierać, to zdecydowanie wolę przygody i egzotyczne klimaty, niż las i odpoczynek. Chociaż w UWP bardzo podoba mi się umiejętność zielarstwa, parcele publiczne w Granitowych Kaskadach i chatka pustelnika. Mimo to mam wrażenie, że PWD jest bardziej rozbudowane.
1 czerwca 2018 o 22:05 #54333Evaerynth
UczestnikMnie bardziej przypadła do gustu „Ucieczka w plener”, ale nie jest to kwestia liczby nowości (bo tych „Przygoda w dżungli” zdaje się mieć więcej), tylko osobistych preferencji jeśli chodzi o klimat otoczeń. Bardzo lubię lasy i jeziora, a tego jest w tym dodatku pod dostatkiem.
1 czerwca 2018 o 23:32 #54368Pixeel
UczestnikUcieczka w Plener. W Przygodzie w dżungli dochodzi więcej rzeczy, ale ogólnie bardziej podobają mi się klimaty lasu, pieczenie kiełbasek, zbieranie owadów i spanie pod namiotami + drewniane meble, które dodaje ten pakiet są świetne.
2 czerwca 2018 o 09:01 #54417SimPaulina
UczestnikW sumie to trudna decyzja. Nawet wczoraj grałam w Granitowych Kaskadach 🙂 UwP lubię za klimat, namioty, ogniska, nowe potrawy, zielarstwo i nowe rośliny. CAS też mi się podoba. PwD lubię za przygodę, piękne widoki, nowe umiejętności, kulturę Selvadorady. CAS i nowe meble też na plus.
Podsumowując: każdy z tych pakietów coś wnosi i ciężko byłoby mi bez nich grać. UwP wybieram na rodzinne weekendy z dziećmi, a PwD dla samotnych Simów chcących przeżyć ciekawą przygodę ?
3 czerwca 2020 o 11:27 #82657Ola
UczestnikStary temat ale akurat obydwa te pakiety są właśnie w promocji, zastanawiałam się, który wybrać 🙂 Ale chyba zacznę od UwP, namioty przydadzą się na parcelach „bez przyłącza” do wyzwania z rozbitkiem na bezludnej wyspie 🙂
3 czerwca 2020 o 16:38 #82664Syrenka
UczestnikJa właśnie kupiłam oba 😀
3 czerwca 2020 o 17:46 #82667Ola
UczestnikNo właśnie jeszcze biję się z myślami czy nie wziąć dodatkowo Przygody w dżungli, Ucieczkę już zassałam 🙂
3 czerwca 2020 o 19:18 #82668Pixeel
Uczestnik<p style=”text-align: left;”>@Ola za 35zł to chyba nie ma co się zastanawiać. Przygoda w Dżungli dodaje fajny gameplay, nie na jeden wypad i ma bardzo ładne meble chociażby do kuchni</p>
3 czerwca 2020 o 20:33 #82669Ola
UczestnikAle 2x35zł to już 70 zł i nad tym już chwilę muszę się zastanowić, na jeden pakiet było łatwo, nad dwoma muszę jeszcze pomyśleć 😀
Ech, Pixeel kusisz kusisz 😉 Dzięki za opinię, wezmę pod uwagę 🙂
3 czerwca 2020 o 23:19 #826714 czerwca 2020 o 08:12 #82673Ola
UczestnikNo i namówili 😀
Mój portfel Was nie lubi 😀
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.