Strona Glówna Fora INNE GRY The Sims Mobile Wyzwanie ASOS. Jak Wam idzie?

ostatnio zaktualizowano przez xogerardine 8 lat, 3 miesiące temu
7 uczestników
7 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Radzio
    Opiekun forum

Wyzwanie bardzo fajne w porównaniu do poprzedniego. Dużo więcej okazji na zdobycie żetonów i możliwość zakupu wybranych elementów, a nie losowych jak wcześniej. Niestety twórcy świetnie to obliczyli i bardzo ciężko bez użycia simowej gotówki odblokować specjalne nagrody. Trzeba od samego rozpoczęcia wydarzenia codziennie bardzo dużo spędzić czasu w grze, aby tego dokonać. Kto zaspał choć dzień może zapomnieć o odblokowaniu np. kariery fotograficznej.

Do końca wyzwania niecałe 18 godzin. Udało mi się zebrać 2370 żetonów bez użycia simowej gotówki. Raczej marne szanse abym odblokował ostatnią nagrodę czyli historię o fotografii.

Krisu
    Uczestnik

Bardzo podoba mi się wyzwanie ASOS, jednak mimo wszelkich starań które włożyłem w zdobywanie żetonów niestety nie udało mi się zdobyć kariery fotografa. Łącznie zdobyłem około 1600/3000, więc gdyby wyzwanie trwało chociaż 2 dni dłużej to udałoby się osiągnąć liczbę 2000 odblokowując tym samym mój główny cel.

Pietroq
    Uczestnik

Nie miałem duży czasu kiedy te wyzwanie się zaczęło :(, ale 1000żetonów mi sie udalo uzbierać

Fiolek
    Uczestnik

Mi się to wyzwanie nie spodobało :/ Albo po prostu mam do nich niechęć po wyzwaniu wielkanocnym 😛

Hiruko
    Uczestnik

Jakoś nie przypadło mi to wyzwanie do gustu. Wcześniejszy dostęp – znaczy dostęp i tak będzie, więc nie jest to coś aż tak specjalnego. Zrobiłam jedną rundę zadań i zostawiłam to jak było. Poczekam na inne wyzwanie, może bardziej mi przypadnie do gustu 🙂

Fiolek
    Uczestnik

*Poprawka do mojego wpisu tutaj. Chodziło mi o wyzwanie z jacuzzi 😉

xogerardine
    Uczestnik

Samo wyzwanie nie jest jakoś bardzo interesujące, jedynie co to może hobby i kariera, ubrania nie zachwycają, wydarzenia, w mojej opinii, trwają za długo i nie wnoszą nic ciekawego :/

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.