Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Dodatki › Zostaniesz harcerzem w The Sims 4 Cztery Pory Roku?
No no, zapowiada się że moi simowie będą mieli nowe hobby!
No oczywiście?
O mój Boże! Oczywiście, że będę miała harcerzy w rodzinie. Ten dodatek zapowiada się naprawdę niesamowicie! Nie mogę się doczekać i cieszę się że poszłam do pracy na wakacje, bo będzie na co wydawać pieniążki ??
Na pewno! Mam zamiar wycisnąć z tego dodatku najwięcej jak się da! Myślę że to będzie najlepszy dodatek do The Sims 4 do teraz, bo w końcu nie wiemy co czeka nas w przyszłości. 😉
Oczywiście. Nawet ostatnio urodziły się w mojej rozgrywce urodziły się bliźniaczki. Jedna z nich na pewno zostanie harcerką. Poza tym to harcerstwo wygląda na rozbudowane. Jestem pozytywnie nastawiona 🙂
Jasne, jak tylko moja simka będzie miała dziecko i to dziecko podrośnie, to zostanie ono harcerzem :).
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.
Społeczność
© 2011 - 2020 The Sims i SimCity jest marką należącą do Electronic Arts. Wszystkie prawa zastrzeżone. Wszystkie znaki towarowe należą do ich prawnych właścicieli. Zakaz kopiowania jakichkolwiek własności DOTsim.