Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Jak wyobrażasz sobie dodatek studencki w The Sims 4?

ostatnio zaktualizowano przez ArtSim 6 lat, 9 miesięcy temu
6 uczestników
8 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Unicorn
    Uczestnik

Cóż, ciekawe masz sugestie które mogą być prawdopodobne widząc Krainę Magii. EA mogłoby dać to o czym mówić. Ja też bym chciała kierunki humanistyczne typu Polityk (Chyba że już jest ) lub to że jest kierunek lekarza to Sim który chce nim być niech wybierze dane studia  i tak jak będzie się uczył to tak będzie umiał 😉 Wiem masło maślane XD

Ginewra
    Uczestnik

Hmm… Jak dla mnie jest to dubel tego tematu: https://sims.arhn.eu/forum/topic/jak-by-wygladaly-studia-w-the-sims-4/

🙂

Shiaan
    Uczestnik

No na tę chwilę, przeciek jest że nazywać się ten dodatek będzie Odkrywaj Uniwersytet, czyli można założyć, że główną atrakcją znowu będzie piękne, miasto szkolne w klimacie tych realnych Amerykańskich. I to będzie znając EA 80% tego co ten dodatek zaoferuje. Od jakiegoś czasu przyjęli taką tendencje, że 80% dodatku to świat, a grywalność , interakcje schodzą na ten ostatni plan.
    Dostaniemy pewnie jakiś interaktywny Uniwersytet, boisko do piłki nożnej, jakąś miejscówkę do ,,SZALONYCH IMPREZ” , bibliotekę i akademiki które nasz sim będzie mógł wynająć jak w lokacjach urlopowych.
    Dostaniemy pewnie możliwość wybrania się tam w przedziale wiekowym od nastolatka do seniora. Główną atrakcją będzie łażenie, zwiedzenie okolicy naokoło jakiegoś Uniwersytetu. Dodadzą przy dobrych wiatrach pewnie jakieś 2 nowe animacje, na moje : granie w piłkę nożną, siedzenie w ławce na wykładzie (jak to wyglądało w 3).

Co do kierunku, to pewnie będzie to tak wyglądać : nie ważne jaki wybierzesz i tak kończysz studia zawsze tą samą drogą, czyli chodząc na wykłady, robiąc jakieś projekty( bo mają animacje gotowe z Być rodzicem, a EA lubi oszczędzać na animacjach),a  na koniec pisząc test( jak w 3).
    Mam nadzieję, że nie wprowadzą 2 karier typowo pod dodatek, bo jednak wolałbym żeby plusy skończenia studiów dotyczyły wszystkie kariery.
    Będę zadowolony jak wprowadzą coś w stylu : SIM PO STUDIACH ZARABIA JAKIEŚ 2000-5000 HAJSU WIĘCEJ W DANEJ KARIERZE NIŻ TEN BEZ STUDIÓW.

ArtSim
    Uczestnik

@ginewra to by wychodziło że to ja skopiowałem? nie miałem świadomości o tym temacie

Ginewra
    Uczestnik

A Unicorn odkopała i należy jej się złota łopata? 😀

Nie ładnie @ArtSim jak ludzi w błąd wprowadzać 😀

Ola
    Uczestnik

To ja teraz nie wiem, na który wątek odpowiadać 😉 Zostanę już tutaj 😀

Myślę, że bractwa są prawie pewne, u nas w Polsce raczej nie ma czegoś takiego, ale wydaje mi się że w USA bardzo mocno to funkcjonuje.

I coś, co pisałam już w innym miejscu – mam głęboką nadzieję na dorzucenie możliwości współlokatora jak w TS3, bo przydałaby się nawet, kiedy nie jedziesz na studia. Normalnie jak się człowiek wyprowadza z dala od rodziców do innego miasta, to chcąc się utrzymać, na początek jednak mieszka z kimś. Więc (pomijając już że rachunki w TS4 są dość małe i tam nie ma tego problemu) bardzo bym się ucieszyła, mogąc udostępniać pokój albo łóżko jakiemuś NPC 🙂

Pixeel
    Uczestnik

Ja się jeszcze zastanawiam jak będzie wyglądać miasto. W poprzednich częściach było ono zawsze takie puste i nieciekawe (wiadomo, chodziło o studia i naukę, a nie zwiedzanie świata) ale w czwórce zwykle miasta są zawsze bogate w szczegóły i w jakimś konkretym klimacie i jestem ciekaw czy w końcu studencka okolica też będzie ładna i warta zwiedzania

ArtSim
    Uczestnik

Mam nadzieję że to będzie górzyste miasto pełne ciekawych miejsc ? ja ogólnie liczę że będzie min. 6 kierunków i normalne ubrania bo tych z ubrania z okładki nie są w moim guście?

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.