Strona Glówna Fora THE SIMS 4 Dodatki Jaki dodatek po porach roku?

ostatnio zaktualizowano przez Agnes 8 lat, 1 miesiąc temu
22 uczestników
22 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    SimPaulina
    Uczestnik

A moim zdaniem będą to studia. Zauważyłam nawet pierwszą podpowiedź: w tym opowiadaniu na stronie TS4 o rodzinie Climate (nie wiem czy czytaliście) było coś takiego, że Vlad wybiera się na medycynę :p może to tylko moja fantazja, ale rzuciło się to w oczy 😀

Pixeel
    Uczestnik

Może studia? To ostatni dodatek, który „musi” wyjść do czwórki, poźniej będą mogli kombinować z np. dodatkiem morskim, wiejskim albo o podróżowaniu do przeszłości 😉

ripbellacwir
    Uczestnik

Tak jak poprzednicy, myślę, że będą to studia. Po porach roku i zwierzakach to chyba kolejny ulubiony dodatek fanów, więc to by było dobrym wyborem! Po tym już twórcy mogą robić co chcą.

MufinekQQ
    Uczestnik

Ja tak jak większość chciałabym studia chociaż nie jestem pewna czy zrobiliby trzy 'podstawowe’ dodatki (zwierzaki, cztery pory roku i studia) zaraz po sobie. Więc może Rajska Wyspa?

Vegox
    Uczestnik

Jak dla mnie na bank studia.

Nierozlaczka
    Uczestnik

według mnie będzie to coś z studiami, lub wakacjami. Dlaczego? Patrząc na kolejność dodatków z 3 i 4, widać podobieństwo, które wzkazuje, że coś takiego powstanie

Hiruko
    Uczestnik

Ja bym chciała coś górskiego. Koniec końców plaże już są, tylko opalania i hoteli brak oraz kąpieli w morzu by mieć typowy letni wakacyjny dodatek, a gór(w dowolnej formie) nie ma chyba od TS2.

Szczerze? Ja uważam, że teraz wstrzymają się z dodatkami i wrzycą albo pakiet albo ze dwa akcesoria. Biorąc pod uwagę, jak się rozdrabniają, to pewnie będzie pakiet uniwerkowy i akcesoria ze szkołami prywatnymi 😛

Vince1994
    Uczestnik

Na wakacje nie licz przecież powstały 2 pakiety rozgrywki ucieczka w plener/przygoda w dżungli może powstanie 3 np w stylu rajskiej wyspy.

Evaerynth
    Uczestnik

Myślę, że po „Czterech porach roku” wyjdzie pakiet z morskim światem/wyspą, żeby rozbudować w grze czynności związane z latem, a po pakiecie dodatek związany ze studiami. W międzyczasie pewnie pojawią się ze dwa razy akcesoria.

ASTRA
    Uczestnik

Jak inni uważam, że po porach roku będą Studia, bo by tak pasowało, a po studiach niech robią co chcą, ale liczę na coś takiego jak Skok w przyszłość.

Milah.
    Uczestnik

Obstawiam Studia, tak jak powyżej. Nie wiem, jaki inny dodatek by mogli stworzyć, mi by to odpowiadało. W TS3 Studiami się nie nacieszyłam, to może tutaj by mi to wyszło. 🙂
    Chociaż … mogą nas jeszcze wiele razy zaskoczyć, nawet i z dodatkami. 🙂

Tokusa
    Uczestnik

Ja bym bardzo się ucieszyła na „Studia” 🙂 Jako zwolenniczka rodzinnego trybu gry zawsze kochałam wszystko co tyczyło się rozwojowi naszych simów, lubiłam ten dodatek w dwójce jak i kochałam w trójce, miło by więc było, gdyby i do czwórki zawitał.

Chryzantem
    Uczestnik

Studia, i może coś jak „Abrakadabra” z jedynki albo „Nie z tego Świata” z dwójki. i może coś wakacyjnego, z opalaniem, pływaniem w morzu i hotelami? bo Granitowe Kaskady to pożal się boże.

Ravgreend
    Uczestnik

Studia lub dodatkowe „rasy” simów bo wampiry i kosmici to stanowczo za mało 🙂

North
    Uczestnik

Mam szczerą nadzieję, że kolejnym dodatkiem będą studia. Parę miesięcy temu zakupiłam The Sims 3, właśnie z tym dodatkiem i dwoma innymi, jestem z niego bardzo zadowolona. Ciekawi mnie jak będzie wyglądać to w czwórce.

Oglądasz 15 wpisów - 1 z 15 (wszystkich: 22)

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.