Strona Glówna › Fora › THE SIMS 4 › Porozmawiajmy o grze › Wykwintne Gotowanie
-
AutorOdpowiedzi
-
3 maja 2020 o 19:04 #81990
Xena
UczestnikWitajcie ma pytanie czy ktoś może maił problem z wykwintnym gotowanie tzn. moja simka ma już 10 poziom gotowania i wykwintnego gotowania ale nie zrobić tortu biało-czarnego i czarno-białego wie może ktoś dla czego?
Posiadam patek/dodatek wytworne przyjęcie. Chce zrobić przyjecie czarno białe ale boje się ze nie uda się. Będę wdzięczna za każdą podpowiedz.
3 maja 2020 o 20:29 #81991ArtSim
UczestnikA czy te ciasta nie są przypadkiem przy edycji rozszerzonej? Jeśli masz czarno-białe przyjęcie powinnaś mieć o tort. Ja sam nie mam edycji rozszerzonej, ale u innych widziałem ?
4 maja 2020 o 10:47 #81997Ginewra
UczestnikEdycję rozszerzoną chyba za darmo kiedyś dawali, dziwne ArtSim, że nie masz, bo TS4 masz chyba dłużej niż ja. Albo to o inną edycję chodziło… Wiem, że czegoś nie kupiłam, a dostałam – między innymi chyba ten bar twikki, czy jak on się tam zowie…
U mnie nie było problemu z czaro-białym ciastem – imprezę czarno-białą również mam. Na pewno jest w wykwintnym gotowaniu, a nie np. w „piecz”, bo tą umiejętność rzadko rozwijam, a czarno-białe ciasto widziałam nieraz. Na 100% nie przyszło to z wytwornym, zresztą masz tu potwierdzenie od samego Karola: https://sims.arhn.eu/forum/topic/problem-z-wytwornym-przyjeciem/ jak widać, ktoś już o to pytał 🙂
Jeżeli imprezę masz, a ciasta nie, to może napraw sobie grę – niejako instaluje się wtedy na nowo, więc się może skapnie, że pewnych elementów (w sensie ciast, bo są dwa w te esy-floresy) brakuje i je doda.
4 maja 2020 o 16:03 #81998Xena
Uczestnika czy jest możliwość aby kupić ten zestaw szalona noc?? a nie wszystkie zestawy?
4 maja 2020 o 19:35 #82001ArtSim
Uczestnik@xena nie sądzę. Wiem że jak się kupuje samą podstawkę to masz parę opcji, a teraz chyba tylko jest możliwość premium i masz wszystko.
@ginewra ja mam czwórkę od końca 2016 roku, czyli dwa lata po premierze. Lecz jest też możliwość że ja po prostu o tym nie wiedziałem. Jak zaczynałem grę to ja tylko wiedziałem że ja kocham, a tak to np. zmarnowałem pieniądzę na witaj w pracy, zamiast na lepszy dodatek i to w zestawie. Ten przykład chyba najlepiej opisuje moją wiedzę.5 maja 2020 o 10:52 #82020Michael
UczestnikMożna kupić cyfrową aktualizację, kosztuje jakoś 40-60 zł. Możliwe, że w niej są te torty, przyjęcie i bar
5 maja 2020 o 17:29 #82028Xena
Uczestnikale czy to jest jednorazowo płatne czy muszę wykupić abonament? (przepraszam ze pytam się o każdy pierdoł ale nie orientuje się zbytnio)
5 maja 2020 o 20:36 #82035Michael
UczestnikNie trzeba kupować abonamentu, co prawda jak dasz kup to wyskoczy opcja wyboru abonamentu ale na dole będzie możliwość kupienia aktualizacji bez posiadania abonamentu 🙂
9 maja 2020 o 17:08 #82139Xena
UczestnikDZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI I PODPOWIEDZ JESTEŚCIE SUPER 😀 :*
9 maja 2020 o 20:56 #82145Michael
Uczestniknie ma za co 🙂
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.