Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Często zadawane pytania › Dowiedz się, co teraz robimy na DOTsim
-
AutorOdpowiedzi
-
5 lutego 2019 o 20:52 #63481GlossyGemOpiekun forum
Cześć DOTsimowicze! ?
Bardzo często prosiliście nas o to, aby zdradzać Wam, nad czym aktualnie pracujemy lub co już zrobiliśmy. Chcemy informować Was na bieżąco o sprawach, które obecnie przewijają się przez nasza redakcję. Mam nadzieję, że ten temat będzie dla Was swojego rodzaju źródłem informacji o serwisie i pozwoli Wam poczuć się częścią codziennych zmian. Co jakiś czas będziemy pisać tutaj o tym, co właśnie zrobiliśmy lub co planujemy zrobić. Ten temat o spełnienie jednej z wielu Waszych próśb, przed nami jeszcze kilka kolejnych kroków. 🙂
Nie chcemy, abyście zgubili ważne wpisy w trakcie pojawiania się nowych odpowiedzi w tym temacie, dlatego poniżej linkowane będą wszystkie ważne wzmianki. Temat otrzymuje status „Super przyklejony”, co oznacza, że znajdziecie go w każdym dziale. 🙂
Lista ważnych wzmianek:
1. Powstaje temat „Dowiedz się”
2. Nabór; Co zrobiliśmy na forum; Dalsze plany
3. Nabór; Nowości na forum; Błąd z online; Prace nad poprawkami; Dział gry; Konkurs wielkanocny
5 lutego 2019 o 21:04 #63483GlossyGemOpiekun forum5.02.2019 r. – Wtorek
Nabór – Wstępnie skończyliśmy nabór na redaktora „Mobile”. Powoli kończymy też nabór na moderatora, przejrzeliśmy wszystkie zgłoszenia i do końca tygodnia wybierzemy oraz przedstawimy dwóch moderatorów społeczności.
Forum – Od czasu stworzenia tematu do zgłaszania swoich bolączek, wybraliśmy około 10 najważniejszych z nich, większość do dzisiaj już zmieniliśmy. Usprawniliśmy kilka rzeczy na forum, jakich jak np. dodanie nowych rang, możliwość wklejenia linków bez obawy o filtr spamowy i wiele więcej. Nie mieliśmy jednak czasu na dodanie odpowiedniej notki w „Aktualizacje forum”.
Co dalej – W najbliższym czasie wystartuje walentynkowy tydzień tematyczny, tym samym nowe tematy, w których możliwe będzie zdobycie odznak. Oprócz tego opublikowana zostanie lista wszystkich medali i odznak, jakie można było (lub wciąż można) zdobyć do dnia publikacji tego tematu. Mamy również plan ponownej instalacji strony, aby pozbyć się błędów i zbędnych plików, które nagromadziły się w trakcie 7 lat działania serwisu. Czeka nas też zmiana kategorii i ułożenia działów na forum, dodatkowo, otworzymy kilka nowych działów na Waszą prośbę.
5 lutego 2019 o 21:50 #63486GinewraUczestnikMyślałam, że jak było odświeżenie wyglądu strony, to już było sprzątane. A tu siedem lat nieporządków (czyli teraz siedem lat porządków? 😉 ) 😀
Listy medali i odznak jestem ciekawa, mam nadzieję, że będzie też wyjaśnione (dokładnie) jak co zdobyć? Bo godzina duchów nadal u m nie nie działa :/
I bardzo fajny pomysł ze spisem treści 😀
6 lutego 2019 o 17:14 #63489Buszujący w ZbożuUczestnikMyślę, że warto, by też było popracować nad funkcją edytowania i usuwania własnych komentarzy bez potrzeby proszenia o to administratora, a także naprawienie tego błędu z wyświetlającymi się znacznikami z HTML.
6 lutego 2019 o 17:17 #63490GlossyGemOpiekun forumNaleśniku, o jakich znacznikach mowa? Wszystkie tego typu sprawy można kierować do odpowiedniego działu z błędami i sugestiami. Przysięgam, że zaglądamy tam codziennie 🙂
8 lutego 2019 o 00:34 #63510FiolekUczestnikNagród za konkurs wielkanocny – brak
Wyników naboru – brak
Pogaduszek w czwartek – brak
Dotka jest świetną stroną, ale niestety kuleje pod względem terminów :/
8 lutego 2019 o 16:43 #63514GlossyGemOpiekun forumFiolek, o wynikach naboru pisałem wyżej – do końca tygodnia odpiszemy każdemu. Kilka osób otrzymało już odpowiedź na zgłoszenie. Wyników naborów nie będziemy publikować jako wpis na stronie.
Pogaduszki – są i ruszyły 🙂 Po to własnie robimy nabór na moderatora, aby m.in. pilnował otwierania ich dla Was. Problem zostanie zatem rozwiązany do końca tego tygodnia, gdy stanowisko moderatora będzie obsadzone.
8 lutego 2019 o 16:57 #63519FiolekUczestnikSuper, dzięki za odpowiedź ??
8 lutego 2019 o 21:40 #63532HirukoUczestnikGlossyGem, a co z nagrodami za konkurs wielkanocny? Bo odpowiedzi na to chyba zapomniałeś udzielić?
11 lutego 2019 o 02:25 #63614HirukoUczestnik„5 dni, 5 godz. temu #
5.02.2019 r. ? Wtorek
Nabór ? […] i do końca tygodnia wybierzemy oraz przedstawimy dwóch moderatorów społeczności.”
Czyli żadnych moderatorów na forum, jak nie było, tak dalej nie będzie? Bo tylko taka odpowiedź (żadna) pojawiła się do końca tygodnia :/
11 lutego 2019 o 17:22 #63620GlossyGemOpiekun forumHiruko, wybraliśmy już moderatorów – zgodnie z zapowiedzią wyżej. Poinformowaliśmy ich poprzez e-mail. Minie trochę czasu, zanim nauczą się korzystać z narzędzi i przystąpią do pomocy. 🙂 Brakuje jedynie ogłoszenia na forum, a na to przyjdzie czas – najpierw niech sprawdzą czy wiedzą, na co się piszą.
11 lutego 2019 o 18:24 #63624FiolekUczestnikNie, nie zgodnie z zapowiedzią wyżej, ponieważ ja swojej nie dostałem 😀
11 lutego 2019 o 22:17 #63628HirukoUczestnikFiolku, cicho, przecie było tyle zgłoszeń, że nie jest możliwym odpisanie na nie wszystkie xD
11 lutego 2019 o 22:48 #63629GlossyGemOpiekun forumBo jeszcze trzymamy kilka rezerwowych 😉 Którym nie dziękujemy, ani nie przyjmujemy – ot, taki stan… rezerwowy. W ciągu najbliższych dni wszystko się wyklaruje i będzie już jasne, wtedy też podziękujemy KAŻDEMU mailem 🙂 A jeśli ktoś nie dostanie podziękowania, oznacza to, że mail do nas nie dotarł. W takim wypadku może się zgłaszać przez cały rok, nie tylko podczas naboru. 🙂
12 lutego 2019 o 06:50 #63630FiolekUczestnikOkej, wielkie dzięki za wyjaśnienie ??
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.