Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Nowe DOTsim – Błędy i sugestie
-
AutorOdpowiedzi
-
6 kwietnia 2021 o 16:54 #88190TokusaUczestnik
Skopiuję komentarz, który napisałam pod nowinką, praszam za dubel ale od wczoraj czekam na odzew na fb:
Hej dotsim, próbuje się do was dobić na fb, bo nie wiem gdzie indziej poprosić o pomoc. Zapomniałam hasła do konta i jestem zalogowana jedynie z telefonu, bo w nim dałam magiczne “zapamiętaj hasło”. Niestety nie mogę zresetować hasła, bo ta funkcja wam najzwyczajniej nie działa. Email przypisany do konta dalej funkcjonuje, i nie, nie mam nic w spamie czy cokolwiek 8|
3 lipca 2021 o 23:00 #88883rewilorUczestnikHejo, znalazłem kilka błędów, które utrudniają mi życie.
1. Nie mogę zmienić mojego maila i hasła, ponieważ kiedy otrzymałem wiadomość dotyczącą wprowadzonych zmian, link który dostałem nie działał.
2. Irytuje mnie, że mój nick jest napisany małą literą, a na forum wyświetla się z wielkiej.
3. Sugeruję, żeby po wejściu w dany temat na forum, od razu wyświetlała się strona z najnowszymi odpowiedziami.
Liczę na szybkie poprawki 😛
4 lipca 2021 o 21:40 #88886rewilorUczestnikWitam ponownie.
Znalazłem kolejny błąd, posty w aktywności są zapętlone. Wyświetla się tylko kilka najnowszych w pętli.
13 lipca 2021 o 21:51 #89069AzariUczestnikWitam. Moja przyjaciółka od kilku miesięcy nie może stworzyć nowego konta. A kiedy próbuje się zalogować wyświetla się że test captcha się noe powiódł lub coś w tym stylu. A kiedy chce stworzyć nowe konto i zapełnia wszystkie okienka, klika gotowe i strona się odświerza bez tworzenia konta. Próbowała na laptopie i telefonie ale nie działa tu i tu. Nie wie czy to błąd strony czy problem z jej urządzeniami.
Proszę o szybką odpowiedź ponieważ zależy jej na koncie.
12 sierpnia 2021 o 18:24 #89523ClaymoraUczestnikWyświetla mi, że ktoś zaprosił (pokazuje 1), lecz gdy naciskam informacje jest całkiem inna. Co jest? ^^
7 września 2021 o 15:48 #89591Stara-RaszplaUczestnikJuz 3 raz proboje dac odpowiedz w swoim temacie, odpowiedz ze zdjeciami, niestety nie dodaje sie. Sam tekst bez zdjec laduje sie bez problemu
21 września 2021 o 19:15 #89717GinewraUczestnikNapiszę to tu, żeby już na głównej nie spamować.
Tak jak obiecałam, obejrzałam jeszcze raz film, nie przechodziłam na YouTube, obejrzałam go na DotSim, odczekałam tak na wszelki wypadek, a odznaki nadal nie mam. Co do DotCoinów to nie mam pojęcia – jeśli jest za to jedna sztuka, to chyba wczoraj mi przybyła, a jak więcej, to z pewnością nie.
I chciałabym przypomnieć o odwróceniu wiadomości prywatnych, żeby najświeższe pojawiały się na górze. Albo chociaż paginację dodać, żeby nie trzeba było tyle scrollować.
21 września 2021 o 22:58 #89760TAETERUczestnikJa mam dokładnie ten sam problem. Pokazuje mi, że ktoś zaprosił mnie do znajomych – ale gdy klikam, to nikogo tam nie ma.
22 września 2021 o 00:12 #89765GinewraUczestnik@marineladies a spróbuj poklikać po innych ikonkach. Bo ja też tak miałam, że miałam znaczek od nowego przyjaciela, ale świeciło się tylko dlatego, że nie odklikałam wiadomości. Albo odwrotnie – poczta była odklikana, a przyjaciel nadal się wyświetlał tam, gdzie są zbiorcze informacje o przyjaciołach.
A co do mnie: dziś obejrzenie drugiego filmiku Karola zadziałało. Jak napisałam komentarz, to wtedy przyszła informacja o 50 DotCoinach, a na profilu już mam Kinomaniaka, ale z jedynką. Więc wczorajszy filmik nadal mam niezaliczony i monet mi nie dodało.
22 września 2021 o 02:56 #8976622 września 2021 o 09:52 #89770KasiuniaUczestnikHej jak dodajecie foto do tematów? Ja dodaję i nie ma nic..
22 września 2021 o 14:52 #89771GinewraUczestnikPodsumkowanko!
Obejrzałam 3 filmy, za dwa dostałam DotCoiny, za jeden Kinomaniaka:
- SimSobota – nie dostałam nic,
- Zapowiedź Dwóch Kolecji – dostałam i DotCoiny, i Kinomaniaka,
- Przegląd Aktualizacji – tylko DotCoiny.
Wymieniłam w takiej kolejności, jak oglądałam. Jak będą kolejne filmy, to będę dalej sprawdzać.
3 października 2021 o 07:56 #89830GinewraUczestnikWidzę, że cisza w eterze, to jeszcze cegiełkę dorzucę, choć głupio mi tak pisać post pod postem… Ale obiecałam 😛
Shorta obejrzałam, pamiętam, że dostałam za niego 20 DotCoinów, więc zapewne tak miało być. Ale Kinomaniak nadal dumnie jedynką świeci, choć powinien mieć czwóreczkę.
3 października 2021 o 21:08 #89859TAETERUczestnikCzemu nie ma ostatnio punktów za logowanie na stronie i przeczytanie artykułu? Za film też ostatnio nie dostałam …. 🙁
4 października 2021 o 05:25 #89860EvaerynthUczestnikTeż nie dostaję punktów za logowanie od kilku dni, to jakiś błąd?
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.