Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Nowe DOTsim – Błędy i sugestie
-
AutorOdpowiedzi
-
4 października 2021 o 10:03 #89868GinewraUczestnik
O, ja myślałam, że zrezygnowali z tego ze względu na ranking, bo jakoś tak jedno zniknęło, kiedy drugie się pojawiło. Ale że za czytanie artykułów są jakieś punkty, to nawet nie wiedziałam 😀 Chyba nigdy nie miałam informacji „masz x DotCoinów za przeczytanie artykułu”.
8 października 2021 o 12:18 #89909GinewraUczestnikOho… coś się trochę ruszyło… Po obejrzeniu filmu „7 opcji, które nie wrócą do serii The Sims” dostałam nie tylko 20 DotCoinów, ale też piękną dwójeczkę koło odznaki Kinomaniaka 😀 Kiedy pojawią się numerki za poprzednie filmy? I moje 50 DotCoinów za inny film?! 😀 😀 😀
6 listopada 2021 o 06:57 #90126EvaerynthUczestnikPonawiam pytanie o brak punktów za codzienne logowanie na stronie. Punkty były chyba od zawsze, ostatnio nawet więcej niż wcześniej, a teraz nie na w ogóle, dlaczego?
21 grudnia 2021 o 11:53 #90219GinewraUczestnikDziś przywitała mnie informacja „-10 Dotcoinów za usunięcie wpisu na forum”. I nic więcej. Od października się chyba na forum nie udzielałam, więc tym bardziej mnie zdziwiło, czemu po paru miesiącach zostało coś usunięte. Poza tym powiadomieniem nie było nic, ani powiadomienia, że napisałam coś niezgodnie z regulaminem, ani wskazania, który mój wpis był „be”, więc też nie mam jak się poprawić na przyszłość. Może warto byłoby dodać taką zwrotkę gdzieś na profilu? Bo jak tak dalej pójdzie, to zaczniemy dostawać bany i nie będziemy wiedzieć, za co 😀
Inna sprawa – jeśli to był błąd… za wpis na forum jest chyba mniej punktów niż 10, więc proszę mnie z monet nie skubać, tylko wyjaśnić czarno na białym, co tu się wyprawiło? 😛
22 stycznia 2022 o 17:25 #90431MajaUczestnikTa nowa captcha to jakieś nieporozumienie. Zaznacz rowery, zaznaczam. Zaznacz więcej rowerów, zaznaczam. Dostaję zielonego ptaszka, że git, klikam dodaj komentarz – Invalid captcha komentarz zeżarty. Próbowałam 4 razy dodać komentarz.
W sumie ciekawe czy ktoś mi odpowie, bo widzę, że problemy użytkowników pozostają bez odpowiedzi.
22 stycznia 2022 o 18:16 #90432GlossyGemOpiekun forum@majaimaja dzięki za znak – sprawdzimy to dokładnie. 🙂 Wprowadziliśmy dziś nowe zabezpieczenie, ponieważ strona w ostatnim czasie była atakowana wiele razy, a na forum pojawiały się setki chińskojęzycznych wpisów. Na problemy odpowiadamy – naprawiając je i weryfikując.
29 stycznia 2022 o 18:27 #90464GlossyGemOpiekun forum@majaimaja – Czy problem nadal występuje? Zmieniliśmy to i owo.
8 lutego 2022 o 05:54 #90495HirukoUczestnikNie wiem, czy tak ma być i ja to błędnie interpretuję, ale przy odbieraniu nagród (osiągniecia za kolekcje) pop up miał w treści podziękowania za odwiedzenie strony a nie odebranie nagrody.
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.