Strona Glówna › Fora › STRONA I FORUM › Błędy, sugestie i prośby › Wpis się nie dodał? Zgłoś to!
Na forum czasami zdarza się tak, że Wasze tematy i odpowiedzi nie zostaną dodane. Dzieje się tak z powodu pewnego błędu lub filtru przeciwko spamowi. W tym temacie możecie podawać, gdzie napisaliście odpowiedź, a my ją odblokujemy. 🙂
Witajcie, dodałam dwa tematy jeden do blogów, a drugi do galerii dzieł – ten drugi nadal się nie pojawił, możecie go odblokować? Z tego co pamiętam to nazywa się Wonderland – Gabriela II lub 2.
Z góry dziękuję. 🙂
Od razu, gdy wystartowała strona i pojawiło się forum. Zarejestrowałam się i zabrałam za tworzenie dwóch tematów. Nie pamiętam dokładnie, ale pewnie 1 maja lub 2 w nocy. W razie czego stworzę drugi raz, nie chcę spamować, dlatego pytam.
Niestety, wpisy z tego okresu zostały już usunięte. Jeśli teraz pojawi się podobny problem, prosze o zgłoszenie 🙂
Właśnie się zdziwiłam, że po tak długim czasie pojawił się blog. Myślałam, że przepadł. No nic, stworzę kolejny temat, dziękuję za pomoc 🙂
Jak mogę usunąć wpis ?
Samemu chyba nie można (jeszcze?)
Można poprosić o usunięcie wpisu. Póki co tutaj, ale potem założę do tego osobny temat 🙂
Proszę o dodanie posta w galerii dzieł sprzed chwili, mój temat to „moja wolna twórczość…” Dziękuję 🙂
ponownie ja 🙂 tym razem wpis z 18:13 również w moim wątku z galerii dzieł
Są dodane jak coś 🙂 Już od kilkunastu godzin.
Proszę o opublikowanie mojego postu w galerii dzieł Twórczość MychQQQ 🙂
Proszę o opublikowanie postu – temat Błąd – historia monet.
Proszę o publikacje posta w galerii dzieł temat „moja wolna twórczość…”
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.
Społeczność
© 2011 - 2020 The Sims i SimCity jest marką należącą do Electronic Arts. Wszystkie prawa zastrzeżone. Wszystkie znaki towarowe należą do ich prawnych właścicieli. Zakaz kopiowania jakichkolwiek własności DOTsim.