Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Błędy, sugestie i prośby Wpis się nie dodał? Zgłoś to!

ostatnio zaktualizowano przez Stara-Raszpla 4 lata, 8 miesięcy temu
34 uczestników
138 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Dana
    Uczestnik

Hej 🙂

W tym temacie: https://sims.arhn.eu/forum/topic/problem-z-pobieraniem-modow-z-tsr/#post-74928  napisałam post i mój wpis się nie dodał. Proszę o poprawienie. 🙂

dzidziak86
    Opiekun forum

@Dana(Danuta720-TSR, AHQ) zrobione 🙂

Dana
    Uczestnik

Hej 🙂  I znowu nie dodał się mój wpis w tym temacie: https://sims.arhn.eu/forum/topic/hej-co-to-jest-alpha-cc-sims-czy-ktos-ma-link/#post-75149

Proszę o poprawienie. 🙂

dzidziak86
    Opiekun forum

@Dana(Danuta720-TSR, AHQ) post już wrócił 🙂

Fiolek
    Uczestnik

Hej! Nie mogę znaleźć jednej ze swoich zabaw na pogadankach (Ile dni minęło od Konkursu Wielkanocnego) :c Czy może ktoś z ekipy przywrócić jego widoczność? ?

Fiolek
    Uczestnik

Podbijam temat bo może umknął moderacji 🙂

GlossyGem
    Opiekun forum

@Fiolek – Usuwamy wpisy będące nabijaniem punktów. Póki co, jeszcze za to nie karzemy, ale nieustannie pokazujesz nam, że pora taką informację wprowadzić do regulaminu. Aktualizacja regulaminu w poniedziałek. 🙂

Fiolek
    Uczestnik

Z przyjemnością ja i Hiruko będziemy dalej ubiegali się o swoje nagrody, nawet jeśli będzie to podpinane pod nabijanie punktów 😉

GlossyGem
    Opiekun forum

Ok, prościej:

Ubieganie się o nagrody jak najbardziej; są do tego odpowiednie tematy i działy.

Tworzenie tematu nabijającego punkty nie.

Tworzenie wpisów nabijających punkty – Też nie.

Fiolek
    Uczestnik

Tematy i działy, których unikacie szerokim łukiem 🙂 Nagrody miały zostać już wysłane ponad rok temu, a z tego co mi wiadomo, to dostali je już wszyscy poza mną i Hiruko ? Gdybyście chociaż udawali dalej, że zajmujecie się tą sprawą, to może dalej dawałbym się na to nabierać, ale wy to albo ignorujecie, albo szukacie kolejnych wymówek.

GlossyGem
    Opiekun forum

Nie szukamy żadnych wymówek, na bieżąco czytamy Wasze komentarze oraz wszystkie propozycje i posty w tym i innych działach. Tam gdzie możemy, reagujemy. 🙂 Jeśli nie mamy nic do dodania, czy skomentowania, po prostu tego nie robimy.

Fiolek
    Uczestnik

Skoro czytacie (i ukrywacie) je na bieżąco, to czy nie byłoby łatwiej ich po prostu wysłać? Po co mamy sobie nawzajem psuć nerwy 🙂

Fiolek
    Uczestnik

Mhm, czyli czytacie wszystko, ale na to już nie odpowiecie? ?

GlossyGem
    Opiekun forum

@Fiolek – Na co dokładnie mamy odpowiedzieć?

Fiolek
    Uczestnik

Napisze najjaśniej jak tylko potrafię. Ja i Hiruko chcemy się dowiedzieć dlaczego nie dotarły do nas jeszcze nasze nagrody, kiedy one przyjdą (bo zakładamy że nie łamiesz prawa i masz w planach je wysłać) oraz dlaczego przez ostatnie 1,5 roku próbowaliście unikać tego tematu jak tylko się da (fakt, były pojedyncze wyjątki, kiedy mówiliście, że za niedługo przyjdą, ale ostatecznie do tego nie doszło) ? 3 konkretne odpowiedzi tak szybko jak tylko się da, tylko tyle chcemy ?

Oglądasz 15 wpisów - 106 z 120 (wszystkich: 138)

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.