Strona Glówna Fora STRONA I FORUM Błędy, sugestie i prośby Wpis się nie dodał? Zgłoś to!

ostatnio zaktualizowano przez Stara-Raszpla 4 lata, 8 miesięcy temu
34 uczestników
138 odpowiedzi
  • Autor
    Odpowiedzi
    Alex
    Uczestnik

Hej mam pytanie .. od paru dni się męczę, żeby dodać wpis ale nie potrafie. przeszukałam juz chyba całą waszą strone i na laptopie i w telefonie i dalej nie mam rezultatu 🙁

dzidziak86
    Opiekun forum

Hej @Alex! Jaki dokładnie wpis masz na myśli? 😉

Igloc
    Uczestnik

Jak dodać wpis na komputerze? Nie wiem gdzie/ jak dodać wpis.

Pquest
    Uczestnik

Przed chwilą dodałem wpis na moim blogu „Wilcze budowle ? Budowlany Burdel Pquest’a”, lecz po jego edycji zniknął. Moglibyście go przywrócić?

dzidziak86
    Opiekun forum

Hej @Pquest! Post powrócił, z jakiegoś powodu pokazuje, że jest edytowany przeze mnie, ale ja nic tam nie ruszałam 😉

Urrcia
    Uczestnik

Temat „SimSobota #1 ? Ciepła Chatka na nowo” jest zamknięty. Mogę prosić o odblokowanie?

dzidziak86
    Opiekun forum

@Urrcia już otwarty, dzięki wielkie! 🙂

Urrcia
    Uczestnik

Ja również dziękuję 🙂

Ginewra
    Uczestnik

Dodałam post z samymi zdjęciami do SimSoboty (tej z przerobieniem domku na jesienną wersję), który się oczywiście nie dodał. Bo jakby się dodał, to bym o tym tu nie pisała 😉

dzidziak86
    Opiekun forum

Hej @Ginewra! Widzę, że post wrócił na swoje miejsce 😉

Taka prośba do wszystkich 😉 Jeśli post Wam zniknie i będziecie zmuszeni napisać w tym temacie to prosiłabym mnie oznaczyć w komentarzu 😉 

Ginewra
    Uczestnik

@dzidziak86 – nie pojawił się mój post w temacie „SimSobota – Zaległa zabawa”. Pewnie dlatego, że marudzę na Karola 😛

A jak się ciebie oznaczy, to ci pokazuje tego posta? Bo jak mnie ktoś oznaczy, to mam pustą listę i nie mogę sprawdzić gdzie o mnie wspomniano. Najczęściej dotyczy to głosowań na „zdjęcia tygodnia”, ale jednak wolałabym mieć pewność, że to głosowanie, a nie jakieś ważne dla kogoś pytanie ^^

W każdym razie mam nadzieję, że trafisz na ten post poprzez oznaczenie ^^

Ginewra
    Uczestnik

@dzidziak86 – tym razem post nie pojawił się w temacie „SimSobota #7 – Zimowa przyjemność”. Uda ci się go „odsłonić” do jutra przed 12? Bo do wtedy jest termin nadsyłania prac, (i nie chce, żeby moja kandydatura przepadła), a widzę, że w temacie “SimSobota – Zaległa zabawa” jeszcze się nie pojawił mój poprzedni zaginiony post.

Kiyoko
    Uczestnik

U mnie problem odwrotny. Chciałabym post usunąć. Mowa o topiku 'Krzyżówka’. Pilnie proszę o usunięcie mojego ostatniego wpisu z dn. 16.01. na tym topiku.

dzidziak86
    Opiekun forum

@Ginewra mam ten sam problem z oznaczaniem 😉 Niestety nie było mnie chwilę na forum z wielu powodów, więc trochę mam zaległości. Widziałam, że wpis się dodał w końcu, gdyby były jakieś problemy w związku z tym to koniecznie daj mi znać, wezmę wszystko na siebie 😉

@Kiyoko
    usunięte 🙂

Kiyoko
    Uczestnik

@Dzidziak86 Dziękuję. Swoją drogą, fajnie by było, aby w topikach pojawił się przycisk zgłaszania nieprawidłowej treści/błędów.

Oglądasz 15 wpisów - 121 z 135 (wszystkich: 138)

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.