Strona Glówna › Fora › SPOŁECZNOŚĆ › Pogaduszki › Jednosłowna historia
-
AutorOdpowiedzi
-
30 marca 2019 o 08:41 #65237
ArtSimUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka
30 marca 2019 o 10:16 #65243
Luna101UczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że…
30 marca 2019 o 10:30 #65250
cd ??UczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek…
31 marca 2019 o 22:04 #65343
NierozlaczkaUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało
31 marca 2019 o 22:25 #65345
ASTRAUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić
1 kwietnia 2019 o 12:20 #65353
Luna101UczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do…
6 kwietnia 2019 o 19:13 #65472
cd ??UczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo…
6 kwietnia 2019 o 19:35 #65473
ArtSimUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan
6 kwietnia 2019 o 21:05 #65475
Luna101UczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan zalegalizował…
6 kwietnia 2019 o 23:28 #65481
ChrisUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan zalegalizował broń
7 kwietnia 2019 o 11:30 #65486
RudaUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan zalegalizował broń wybuchową
7 kwietnia 2019 o 14:43 #65487
PuszkowataUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan zalegalizował broń wybuchową, która
7 kwietnia 2019 o 16:14 #65488
cd ??UczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan zalegalizował broń wybuchową, która zaśpiewała..
7 kwietnia 2019 o 16:52 #65489
KsawUczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan zalegalizował broń wybuchową, która zaśpiewała jemu
8 kwietnia 2019 o 17:59 #65515
Luna101UczestnikDlaczego wszystko tutaj zostało bardzo wesołe? Nawet chmury wyglądające jak koty śmieją się jak grzyby! Jak prawdziwe jest to niebo? Albo to drzewo? Widzę? AAA! Strach nie pozwala mi ruszyć tego upiornego czegoś w kaszkieciku. Czuję, że latam jak skowronek w szalonym kapeluszu. Nie rozumiem mojego brata, który ciągle krzyczy po francusku z niemieckim akcentem. Zdecydowanie nie jest to normalne! No ale zawsze można iść do sąsiada po gazetę, w której są krzyżówki ?Jolki?, marmurowe pieczątki, a także recenzje Magdy Gessler pełne ?Besosów?. Ach, jaka szkoda, że wydawnictwo książek zapomniało kupić licencji do Winrara, bo Kasztelan zalegalizował broń wybuchową, która zaśpiewała jemu Ewry Najt…
-
AutorOdpowiedzi
Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.